Jayne Kamin-Oncea/Getty
'ONA JE PREVARANTICA'

'SVI SMATRAJU DA JE MARIJA PREVARANTICA' 'Uopće mi je nije žao, ona je uobražena i hladna!'

Piše: Davor BurazinObjavljeno: 07. travanj 2016. 10:11

Marija Šarapova nije imala previše prijateljica na WTA Touru, ako ih je uopće imala, niti su joj trebale, prema vlastitom priznanju. U tenisu nije bila da bi ih stjecala, više puta je to istakla, pišu Sportske novosti.

Danas kad je zbog desetogodišnjeg korištenja meldoniuma i pada na antidoping testu u Melbourneu pribijena na stup srama, suspendirana i čeka izricanje kazne, neke od tenisačica samo su potvrdile loš karakter 28-godišnje Ruskinje. Kao što je to učinila Slovakinja Dominika Cibulkova.

Nije bila draga osoba

- Uopće mi nije žao Šarapove i ne nedostaje mi na Touru. Ona je apsolutno osoba koja se ne može svidjeti, arogantna je, uobražena i hladna. Kad bih sjedila do nje u svlačionici, ne bi me ni pozdravila.

Sva je sreća za Šarapovu što njena sudbina nije u rukama 26-godišnjakinje iz Bratislave jer bi u tom slučaju teško ikada više zaigrala na WTA Touru.

Prije ove izjave Cibulkove najdalje je u gađenju peterostruke Grand Slam pobjednice otišla Kristina Mladenovic.

- Svi na Touru smatraju da je ona prevarantica. Normalno je da nakon ovoga otkrića sumnjaš i misliš da nije zaslužila sve što je osvojila. Deset je godina uzimala meldonium i nije me briga što je to tada bilo dopušteno, odnosno, što je bilo legalno. Morate znati da Šarapova nije bila omiljena. Respektiram sve što je učinila u karijeri, ali niti je bila draga osoba, niti je bila pristojna.

Zanimljivo je primijetiti da su tenisači iskazali više razumijevanja i ostavili barem nekakvu ogradu prema slučaju Šarapova, nego njene kolegice. Čak i one koje nisu htjele odgovarati na pitanja o Ruskinji, poput Simone Halep, rekle su puno.

- Nikada nisam razgovarala s njom, nema razloga da sada govorim o njoj - rekla je Rumunjka.

Linker
25. rujan 2024 05:17