Novak Đoković

 MEDIAPUNCH/BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA
MONTE CARLO

Amerikanac opet žestoko napao Novaka Đokovića: ‘Smiješno je kada pokušava pokrenuti publiku, svi te mrzimo‘

Erik Hane skupio je većinu svojih pratitelja na društvenim mrežama kritizirajući prvi reket svijeta
Piše: Ante ŠakićObjavljeno: 09. travanj 2023. 13:52

Novak Đoković priprema se za pohod na novu Masters titulu, ovaj put u Monte Carlu za njegov ukupno 39. trofej. Kao svugdje gdje se pojavi, privukao je veliku medijsku pozornost i u Kneževini. Iako su to uglavnom ljubitelji ove sportske veličine, kao i uvijek, ima i onih koji su drugačijeg mišljenja...

Jedan od takvih je i američki novinar Erik Hane. Sebe na društvenim mrežama opisuje kao književnog agenta, urednika i pisca, ali najviše svojih pratitelja je skupio kritizirajući Đokovićeve poteze, često ne konstruktivno.

Prvi reket svijeta se prije izlaska na zemljane podloge Monaka pridružio Talijanu Janniku Sinneru u subotu na plaži Larvotto, gdje su se zabavili i natjecali se u mini-tenisu pred navijačima. To je očito zasmetalo Haneu, koji je svoje mišljenje podijelio sa svijetom, koji je naravno stao u obranu Đokovića.

"Smiješno je kada Đoković pokušava pokrenuti publiku. Ne dušo, svi te mrzimo", poručio je Hane, što je pokrenulo lavinu reakcija.

Nakon što je shvatio kako je velika većina stala na strane Srbina, umjesto da eventualno prestane iznositi takva mišljenja ili se barem ispriča, Amerikanac je otišao korak dalje te uvrijedio Đokovićeve navijače, tvrdeći da su najgori ikad, a osjetio je i potrebu savjetovati Sinnera.

Linker
18. travanj 2024 22:35