MATTHEW STOCKMAN Afp
OVOME SE NIJE NADAO

Bahatio se da ‘okrene‘ 12.000 eura za poraz, a sad je kontroverznom tenisaču stigla nemoguća kazna!

"Poraz? Uopće me nije briga. Još parove da riješim i vozim doma! A tu je i silni novac"...
Piše: SNObjavljeno: 23. travanj 2021. 23:23

Francuska teniska federacija (FFT) je odlučila da Benoit Paire neće putovati na Olimpijske igre u Tokiju, bez obzira hoće li renkingom zaslužiti mjesto među četiri francuska tenisača.

Paire je trenutno 35. na rang-listi i po tome ima mjesto u Tokiju, ali FFT je zaključila da je njegovo ponašanje u posljednje vrijeme neprihvatljivo. Paire je u Buenos Airesu pljunuo prema sucu, a to je ponovio i ovoga tjedna u Barceloni, dok je u Monte Carlu imao psovački ispad, nakon čega je rekao da mu se ionako ne igra tenis, ali je lijepo uzimati novac i biti u plaćenom hotelu.

Odluku o njegovu izbacivanju s popisa putnika potpisali su tehnički direktor federacije Nicolas Escude i izbornik Sebastien Grosjean.

image
VALERY HACHE Afp

"Poraz? Uopće me nije briga. Još parove da riješim i vozim doma! Pomalo se osjećam jadno na terenu kad vidim kako je sve tužno bez gledatelja. Ali tu je utjeha, novac. Zaradio sam 12.000 eura!", rekao je nedavno na turniru u Monte Carlu.

"Možda pričam samo o novcu, ali tako je, uzeo sam 12.000 eura da bih dva dana bio u hotelu i sad mogu doma. Zar ovo nije svršeno?", rekao je Paire.

Šteta, teniski turnir u Tokiju sigurno će biti mrvicu dosadniji bez jedne od "zvijezda"...

Linker
20. travanj 2024 03:12