Marko Todorov/CROPIX
PREBACIVANJE LOPTICE

Bandić za gubitak Indoorsa okrivio Švaljek: 'Nije u proračun za 2015. uvrstila sredstva za turnir'

Piše: HinaObjavljeno: 07. listopad 2015. 18:06

Zagrebački gradonačelnik Milan Bandić okrivio je svoju bivšu zamjenicu Sandru Švaljek za preseljenje zagrebačkog ATP turnira u Sofiju, jer "nije uvrstila sredstva za Zagreb Indoors u proračun za 2015. godinu".

- Zamjenica koju sam ovlastio da me mijenja šest mjeseci dok sam bio odsutan nije u proračun za 2015. uvrstila sredstva za Zagreb Indoors i nažalost Zagreb Indoors otišao u Sofiju - izjavio je Milan Bandić u srijedu tijekom sudjelovanja na konferenciji za medije povodom prvog Sajma zimnice i izložbe autohtonih proizvoda.

Zagrebački gradonačelnik ni u jednom medijskom istupu vezanom za velike sportske događaje u Zagrebu nije propuštao naglasiti kako će se teniski turnir Zagreb Indoors, atletski miting " Hanžekovićev memorijal" i skijaške utrke za trofej "Snježna kraljica", održavati dok god je on na čelu grada.

- Rekao sam, da, ali što sad mogu? Ne mogu pomoći, ne mogu retrogradno donositi proračun, kad ja nisam bio tu. Kamo sreće da samo to nije uvršteno u proračun. Ali, ostaje nam Snježna kraljica, ostaje nam Hanžekovićev memorijal, ostaje nam Zagrebački maraton u nedjelju. Nažalost, to nije više moguće promijeniti", izjavio je Bandić odgovarajući na novinarsko pitanje te dodao da je Grad Zagreb u troškovima tog turnira sudjelovao negdje s 35 posto, a da su ostalo pokrivali sponzori.

Linker
24. rujan 2024 06:29