Nick Kyrgios

 INSTAGRAM
DRAMATIČAN TRENUTAK

‘Bio sam spreman potući se s hrvatskim trenerom! Lik mi se unio u lice, nos uz nos i vrištao na mene‘

‘Bio sam spreman za borbu, prijetio je da će me udariti. Bilo je burno, ali Thanasi me smirio‘
Piše: Vedran BožičevićObjavljeno: 05. veljača 2022. 11:29

Neobuzdani australski tenisač Nick Kyrgios izjavio je kako je bio spreman na tučnjavu s trenerom hrvatskog para Nikola Mektić/Mate Pavić nakon meča 2. kola na nedavnom Australian Openu, ali ga je u tome zaustavio njegov partner Thanasi Kokkinakis.

Australski dvojac nadigrao je najbolji svjetski par sa 7:6 (8), 6:3, a iza tog su meča ostali repovi. Pavić se nakon meča požalio novinarima na dio domaćih navijača.

- Očito je da navijaju za Australce, ali ne bi im škodilo da pokažu poštovanje i prema suparnicima, prema drugim igračima - izjavio je tada Splićanin.

Priču je dan kasnije na društvenim mrežama nastavio Kyrgios.

"Samo da vas obavijestim, nakon jučerašnjeg meča u parovima, suparnički trener je prijetio da će se potući sa mnom u teretani. A sve zato što sam ih pogodio teniskom lopticom", napisao je Kyrgios, na što je njegov partner Kokkinakis odgovorio:

"Ovo je ludo! Mislili su da je to UFC."

Kyrgios i Kokkinakis u međuvremenu su osvojili turnir, a "zločesti dečko" svjetskog tenisa se ovih dana još jednom vratio na spomenuti incident. Gostujući u radijskoj emisiji Jackie O Show rekao je:

- Bio sam spreman za borbu, taj lik je prijetio da će me udariti. Bilo je prilično burno, ali Thanasi me smirio.

Što se stvarno događalo u teretani, znaju samo sudionici ovog incidenta, a prema Kyrgiosovoj verziji sve je zakuhao jedan od trenera hrvatskog para.

- Bilo je apsurdno, trener mi se unio u lice, nos uz nos i vrištao je na mene. Ali, Thanasi je smirujući faktor, on je led u našoj vezi - dodao je Kyrgios.

Linker
20. travanj 2024 01:00