Boris Becker je završio u zatvoru

 ADRIAN DENNIS Afp
EMOTIVNA LILLY U ETERU

Bivša Beckerova supruga: ‘Reći djetetu da mu otac mora u zatvor nešto je najteže. Ne može to razumjeti...‘

Nekadašnji najbolji tenisač svijeta završio je u zatvoru zbog skrivanja imovine nakon bankrota
Piše: Sportske novostiObjavljeno: 04. svibanj 2022. 10:52

Boris Becker se nalazi u zloglasnom zatvoru Wandsworth u kojem je uz njega još 1300 zatvorenika. Nekadašnji najbolji tenisač na svijetu i osvačaj šest Grand Slamova tamo se našao nakon što je osuđen na dvije i pol godine zatvora zbog skirvanja imovine vrijedne dva i pol milijuna funti nakon što je proglasio bankrot.

Becker bi u Wandsworthu trebao odslužiti godinu i pol dana kazne, a njegova bivša supruga Lilly je otkrila kako je sve objasnila njihovom 12-godišnjem sinu Amadeusu.

"Nikome ne bih poželjela da mora reći 12-godišnjaku da mu otac mora u zatvor. To je bilo najteže što sam morala napraviti. On to nije mogao razumjeti i ne može još uvijek. To mi slama srce. On jedva čeka da vidi svojeg oca. Tužno je što mu nisam mogla to prešutjeti jer su djeca na internetu, ali oko sebe ima okruženje koje mu daje podršku. Rekla sam mu da svi radimo greške. Mislim da su dvije i pol godine previše. Treba biti kazne, ali...", rekla je emotivna Lilly u emisiji 'Piers Morgan bez cenzure' pa otkrila što je rekla Beckeru:

"Rekla sam mu da se vidimo idući vikend ako želi da dođemo i da će biti sve u redu. Poslala sam mu srce. Voljela bih sa sinom otići u posjetu ako on to želi. Njegova sadašnja djevojka Lilian mi je javila da je Boris dobro. Ona je prva zvala da vidi kako je Amadeus. Mi smo jedna velika obitelj i svi se držimo zajedno", zaključila je bivša supruga Borisa Beckera.

Linker
19. svibanj 2024 00:25