INSTAGRAM/AFP
NOVE OPTUŽBE ZA TENISAČA

Bivša ima snimke koje mu mogu uništiti karijeru: Udarao me je i vikao da ovisim o njegovu novcu!

Iznijela je ozbiljne optužbe na račun Nijemca da ju je fizički i psihički zlostavljao
Piše: SNObjavljeno: 05. studeni 2020. 15:21

Olga Šaripova, bivša djevojka Alexandra Zvereva, iznijela je niz optužbi na račun Top 10 tenisača svijeta, kao što smo ranije pisali, a sad ide korak dalje i tvrdi da sve može dokazati...

Iznijela je ozbiljne optužbe na račun Nijemca da ju je fizički i psihički zlostavljao dok su bili u vezi, a sve je eskaliralo na prošlogodišnjem US Openu kad se "spašavala iz hotelske sobe".

"Imam snimke s kamera od hotela, kao i poruke s kojima mi je prijetio, video snimke s mobitela.", uzvraća Olga, a nakon što je Zverev sve to demantirao.

"Prošle godine, kad smo bili na Laver Cupu, udario me je u lice. Vikao je da sam nitko i ništa, da nemam novac i da sam neuspješna", otkrila je i dodala:

"Voljela sam Sašu i mislila sam da ćemo nekako premostiti te probleme".

Nešto ranije Zverev, koji će postati otac iz veze s bivšom djevojkom Brendom Pateom, odgovorio je Šaripovoj:

"Sve su to neutemeljene optužbe. Jako mi je žao što je dala takve izjave jer to jednostavno nije istina. Bili smo u vezi, ali ona je odavno završila. Zašto ona sada radi ovo, ja ne znam, ali se nadam da ćemo pronaći način u kojem će biti razumnog odnosa između nas."

Teški dani za Zvereva, tragovi prošlosti iz nekoliko bivših veza sigurno postoje, ako ništa, barem s ovom s kojom će dobiti dijete...

Linker
27. travanj 2024 04:16