Jelena Dokić

 INSSTAGRAM
DRUGA OSOBA

Foto: Bivša srpska tenisačica nakon priznanja da se htjela ubiti stigla u Hrvatsku i poslala emotivnu poruku

‘Kako nam male stvari u životu zapravo mogu donijeti veliko zadovoljstvo...‘
Piše: SNObjavljeno: 04. kolovoz 2022. 15:47

Nakon što je u jednom trenutku života prolazila kroz pravu dramu, te javno priznala kako je imala namjeru oduzeti sama sebi život skokom s nebodera, Jelena Dokić postala je sasvim druga osoba. Dokić je inače rođena u Osijeku, a tijekom rata je preselila u Srbiju pa u Australiju gdje i danas živi.

Njen bivši dečko Tin Bikić je Hrvat, a upravo je to bio najveći okidač njenom ocu za zlostavljanje. Zbog oca se godinama borila s depresijom, viškom kilograma i imala problema sa štitnjačom sve dok nije dosegla 120 kilograma i shvatila da mora nešto promijeniti. Danas se osjeća sjajno, zrači pozitivnom energijom i napokon uživa u životu, a trenutačno boravi u Hrvatskoj na odmoru.

- Bez šminke, samo krema za sunčanje, sol u kosi i šešir na glavi uz more. Kako nam male stvari u životu i one koje ponekad uzimamo zdravo za gotovo zapravo mogu donijeti veliko zadovoljstvo. Neka vam život bude posvećen sreći. Uživajte u jutarnjoj kavi, gledajte izlazak i zalazak sunca. Provedite vrijeme u prirodi. Budite ljubazni, odgovarajte ljudima osmijehom. Nađi razlog za osmijeh svaki dan, može to biti običan sunčan dan, pet minuta za sebe, kava s prijateljicom, šetnja plažom ili parkom - započela je Jelena i uputila podršku obožavateljima, koji su joj slali poruke tijekom teškog razdoblja.

- Uživajte u tim malim stvarima, ukusnim jelima, šalici čaja na terasi, čitanju knjige, gledanju omiljene serije, šetnji psa, kupanju u moru ili bazenu. Slavite male i velike pobjede i uspjehe. Uči i rasti svaki dan. Cijenite dobrotu drugih ljudi. Inspirirajte i budite inspirirani - dodala je Jelena i zaključila:

- Život je prekratak da bismo ga proveli bez uživanja u malim stvarima. Pokušajte živjeti sa zahvalnošću. Šaljem vam puno ljubavi i zagrljaja i nadam se da ćeš danas naći razlog za osmijeh.

Linker
27. travanj 2024 03:50