Boris Becker planira zaraditi na svojim zatvorskim memoarima

 James Veysey/shutterstock
PODIJELIO BOLNO ISKUSTVO

Boris Becker izašao iz zatvora i odmah zaradio pola milijuna eura: ‘U zatvoru si nitko i ništa, samo broj‘

Legendarni tenisač najavio je kako će o zatvorskim danima napisati i knjigu i snimiti film
Piše: SNObjavljeno: 20. prosinac 2022. 17:40

Legendarni tenisač Boris Becker, koji je u karijeri osvojio šest Grand slam turnira, osuđen je na dvije i pol godine zatvora zbog utaje poreza, a prošlog je četvrtka pušten nakon odsluženih devet mjeseci kazne.

Odmah po izlasku iz zatvora u Velikoj Britaniji, avionom se vratio u Njemačku, a svoj boravak iza rešetaka će izgleda dobro zaraditi. Za prvi intervju koji je dao za TV kuću Sat 1 je dobio pola milijuna eura, a s njima je podijelio iskustva iz zatvora.

"U zatvoru si nitko! Samo broj. Moj broj bio je A2923EV. Nisam bio Boris, bio sam samo broj. Nikoga nije bilo briga tko sam ja i tako sam ponovno otkrio osobu kakva sam bio. Naučio sam tešku lekciju. Bilo je to skupo i bolno, ali neke se stvari događaju s razlogom...", rekao je Becker pa opisao što se događalo uoči izlaska na slobodu:

"Sjedio sam na rubu kreveta od šest ujutro i nadao se da će se vrata otvoriti. Došli su u pola osam, otključali vrata i pitali me jesam li spreman. Rekao sam: ‘Idemo, spakirao sam se već!‘", podijelio je svoje iskustvo Becker koji je najavio kako će o svojim zatvorskim danima napisati i knjigu, te snimiti film.

Linker
20. travanj 2024 02:21