Boris Becker i Sharlely Kerssenberg

 AFP
UNIŠTENA REPUTACIJA

‘Boris Becker je vrag, a zatvor ga nije učinio boljom osobom. Nisam ja kriva što je tamo završio...‘

Nizozemski model je u braku s Beckerom od 2009., a sada traži razvod
Piše: SNObjavljeno: 19. veljača 2023. 16:29

"Boris Becker je vrag koji misli kako se svijet okreće oko njega". Tim je riječima bivšeg proslavljenog njemačkog tenisača opisala njegova bivša supruga Sharlely Kerssenberg.

Nizozemski model se s Beckerom vjenčala 2009., a sada čeka razvod nakon što je podnijela zahtjev. Nakon što je nekadašnji tenisač pušten iz engleskog zatvora nakon što je odslužio sedam i pol mjeseci kazne, onda je dala intervju njemačkom Bildu u kojem je opisala kako je Becker prestao plaćati alimentaciju za njihovog 13-godišnjeg sina Amadeusa. Isto tako je objasnila kako nekadašnji tenisač nije nazvao svojeg sina ni 10 dana nakon izlaska iz zatvora.

image

Sharlely Kerssenberg i Boris Becker

VALERY HACHE Afp

- Boris zna biti šarmantan i ljubazan kada to želi, ali također zna biti pravi vrag i povrijediti ljude oko sebe svojim izjavama. Zatvor ga nije učinio boljom osobom, on živi u svojem svijetu i misli da se svijet okreće oko njega - rekla je Kerssenberg i nastavila:

- Nisam ja kriva što je on završio u zatvoru. Sam je sebi uništio reputaciju. Mi smo se počeli svađati kada sam se pokušala emancipirati u braku, ali i zbog toga što mi je lagao o svojem financijskom stanju - objasnila je Kerssenberg.

Linker
19. travanj 2024 00:32