CIAO PIX/BACKGRID/BACKGRID UK/PROFIMEDIA
UDARAC ISPOD POJASA

Brutalni Kyrgios, dvije riječi zapalile internet: Evo što je napisao za Sinnerovu djevojku i svoju bivšu

Nick Kyrgios ne prestaje napadati Sinnera zbog dopinške afere
Piše: SNObjavljeno: 08. rujan 2024. 13:13

Nick Kyrgios poznat je kao zločesti dečko tenisa koji je nebrojeno puta imao kontroverzne izjave nerijetko prelazeći granicu dobrog ukusa, kao i ovog puta...

Australac ne prestaje napadati Jannika Sinnera zbog dopinške afere u režiji ATP-a koji je dopustio Talijanu da se natječe premda je imao dva pozitivna nalaza na klostebol. Sinner je kasnije u šturom priopćenju oslobođen optužbi za doping, no i dalje ostaje nejasno zašto mu je bilo dopuštenje igranje iako je istraga bila u tijeku, a cijela popriča poprima još sumnjiviji oblik kada znamo da je sve bilo sakriveno od javnosti.

image
TIMOTHY A. CLARY Afp

Jedino logično objašnjenje je da tenis nije htio izgubiti jedno od svojih zaštitnih lica, pogotovo sada kada je "bijeli sport" u određenom padu, a upravo bi Sinner i Carlos Alcaraz trebali tvoriti generacijsko rivalstvo kao što su to nekada imali Rafael Nadal i Roger Federer. Kako god, najveći dio krivice zasigurno ide na račun vodećih ljudi sporta koji su dopustili Sinneru da igra i od svega napravili aferu, a ne sam tenisač koji samo želi igrati. I zato bi napadi Kyrgiosa trebali biti usmjereni prema nekome drugome, a ne samom Sinneru, no ovo ne iznenađuje s obzirom na to da je već javno najavio da više neće biti "fin" prema Talijanu.

Kako god, Kyrgios je ovog puta udario nisko ispod pojasa. Ispod fotografije Sinnera i njegove djevojke Ane Kalinskaje, koja je ujedno i bivša djevojka Australca, napisao je sljedeće:

"Drugi servis", aludirajući da je on bio s njom u vezi prije Talijana.

Linker
08. rujan 2024 13:13