ADRIAN DENNIS Afp
UVIJEK SPREMAN NA ŠALU

Brutalnom porukom provocirao velikog Rogera Federera: ‘Sletio sam u grad najvećeg sportaša u povijesti...‘

Murray nije otkrio je li i što je Federer odgovorio na njegovu malu ‘provokaciju‘
Piše: Ivan JelkićObjavljeno: 26. listopad 2022. 14:15

Andy Murray, trostruki Grand Slam pobjednik (US Open 2012, Wimbledon 2013. i 2016.), dvostruki olimpijski pobjednik (2012, 2016.) te igrač koji je 41 tjedan proveo kao broj 1 svjetske teniske rang-liste, a sve to u eri Velike trojke (Federer, Nadal, Đoković), osim što je nedvojbeno, dakle, briljantan tenisač, jednako tako je i izrazito šaljiv lik.

Dokaz tome je i priča iz Basela. Naime, Škot je stigao ovoga tjedna na tamošnji ATP turnir, a kako je to rodni grad Rogera Federera odlučio se po dolasku javiti odnedavno umirovljenom kolegi.

- Poslao sam poruku Rogeru u kojoj sam napisao "Upravo sam sletio u Basel, grad jednog od najvećih sportaša u povijesti: Granita Xhake" - ispričao je Murray u razgovoru za Aargauer Zeitung.

image
ADRIAN DENNIS Afp

Murray je, što se lako može zaključiti, veliki navijač Arsenala, za kojeg igra spomenuti Švicarac albanskih korijena.

- Znam da je Granit odavdje, iz Basela, a ove sezone igra jako, jako dobro. U nedjelju je zabio još jedan sjajan gol - dodao je Sir Murray.

Murray nije otkrio je li i što je Federer odgovorio na njegovu malu "provokaciju", no zasigurno zasada uživa u pogledu na tablicu Premiershipa, gdje su Xhaka i društvo iz Arsenala trenutačno na prvom mjestu.

Linker
23. travanj 2024 08:34