Luka Modrić ponovno će zaigrati
 SRDJAN VRANCIC/CROPIX Cropix
ZA SISAK I PETRINJU

Čilić, Modrić, Kovačić, Mandžukić... Svi će zaigrati za pomoć djeci: ‘Idemo im vratiti osmjeh na lice!‘

‘Ovo nas posebno veseli jer možemo učiniti nešto plemenito za djecu Sisačko-moslavačke županije.‘
Piše: Sportske novostiObjavljeno: 25. lipanj 2021. 18:18

Vratiti djeci osmijeh na lice jedan je od glavnih ciljeva projekta gem-set Hrvatska, koji će se održati u Petrinji, 12. i 13. srpnja 2021. godine. Drugo izdanje ovog jedinstvenog humanitarnog i sportskog spektakla, u organizaciji Zaklade Marin Čilić, ponovno će okupiti zvjezdana imena hrvatskog sporta, predvođena našim proslavljenim tenisačem Marinom Čilićem, a svi zajedno omogućit će djeci Sisačko-moslavačke županije da se u budućnosti druže i vježbaju na dva nova multifunkcionalna sportska igrališta. Ulaznice za teniski turnir u prodaju kreću sutra, 26. lipnja, a moći će se osigurati putem sustava Entrio.hr.

Borna Ćorić, Ivan Dodig, Donna Vekić, Mateo Kovačić, Ivan Perišić i Ante Rebić, nova su imena koja će se pridružiti već najavljenima Luki Modriću, Mariju Mandžukiću, Mati Paviću i Nikoli Mektiću. Sve ih je povezao i spojio Marin Čilić te njegova Zaklada, koja organizira ovo jedinstveno druženje u Petrinji, a koja je u Smaragdnoj dvorani hotela Esplanade, predstavila sve novitete vezane uz drugo izdanje.

image
Mario Mandžukić
SRDJAN VRANCIC/CROPIX Cropix

- Mi sportaši uvijek imamo veliko srce kad su u pitanju humanitarne akcije, a ovo nas događanje posebno veseli jer osim što se možemo zajedno okupiti na jednom mjestu, možemo učiniti nešto plemenito za djecu Sisačko-moslavačke županije. Posebno nam je drago da nakon svih izazova koje su zadesile Petrinju proteklih mjeseci, možemo učiniti barem nešto da vratimo duh i osmijeh na lice djeci te da možemo omogućiti i ostatku Hrvatske da zajednički doprinesemo našem cilju, a to su dva multifunkcionalna igrališta, na kojima će, vjerujemo, odrastati, igrati se i vježbati brojne generacije - izjavio je Marin Čilić koji se javio uživo iz Londona te je istaknuo i da ovim projektom Zaklada promovira važnost bavljenja sportom od najranijih dana.

Gem Set Hrvatska će ove godine trajati dva dana, a bogati program te sadržaji pretvorit će Petrinju u svojevrsni tenis village, po uzoru na vrhunske svjetske teniske turnire.

image
Ivan Dodig
RONALD GORSIC/CROPIX Cropix

Osim teniskog turnira, koji će se održati 13. srpnja i u kojem će poznati tenisači zaigrati u paru s poznatim sportašima iz drugih sportova na novosagrađenom igralištu ispred OŠ Dragutin Tadijanović, posjetitelje u parku pored osnovne škole očekuju dva dana prepuna raznih zabavnih, sportskih te kulturnih sadržaja poput besplatnih kino projekcija, darivanja krvi, sportskih radionica, zdravstvenih i zabavnih aktivacija te gastro sadržaja.

Ulaz u tennis village bit će besplatan za sve posjetitelje, a bit će otvoren 12. i 13. srpnja.

Linker
06. svibanj 2024 18:50