- Afp
NOVO IME NA POMOLU?

Čilić raskinuo s trenerom nakon dugih 11 godina! ‘Tužan sam, moram reći da smo odlučili okončati suradnju‘

U kuloarima se nagađa da bi se angažmana mogao prihvatiti povratnik Ivan Cinkuš
Piše: Davor BurazinObjavljeno: 25. prosinac 2021. 14:38

Najbolji hrvatski tenisač Marin Čilić i njegov dugogodišnji kondicijski trener Slaven Hrvoj više ne rade zajedno. Međugorac je na društvenim mrežama objavio:

- Nakon jedanaest godina nevjerojatnih uspjeha, napornog rada i posvećenosti da bismo napredovali svakog dana, tužan sam što moram reći da smo Slaven i ja odlučili okončati našu profesionalnu suradnju. Bila je privilegija dijeliti mnoge trenutke s njim, ne samo kao s velikim profesionalcem nego i velikim prijateljem. Slavene, hvala ti za sve, nedostajat će mi naše vrijeme u teretani i zaobljeni bicepsi. Želim ti samo najbolje u budućnosti i siguran sam da ćeš u tome biti sjajan. Naši nezaboravni trenuci uključuju osvajanje US Opena, trijumf u Davis Cupu, srebro s Olimpijskih igara, pobjeda na turniru iz Masters 1000 serije, pobjeda na ATP 500 kao i još dvanaest titula s ATP 250.

image

Slaven Hrvoj i Goran Ivanišević

MIKE FREY Dppi Via Afp

Marin je, inače, u rujnu prekinuo suradnju s trenerom Vedranom Martićem i uz njega je ostao Vilim Višak. Hoće li u trenerski stožer dodati novo ime, kao i tko će naslijediti Hrvoja, tek treba vidjeti. U kuloarima se priča da bi se kao trener mogao vratiti Ivan Cinkuš s kojim je radio četiri godine, jedan dio uz Gorana Ivaniševića, pa Jonasa Björkmana, potom i sam. Cinkuš je bio uz Marina kad je došao do finala Wimbledona (2017) i finala Australian Opena (2018), te trećeg mjesta na rang-listi (2018).

Linker
20. siječanj 2023 19:52