Screenshot
NEVIĐENA SRAMOTA

Cure detalji o monstrumu koji je isprebijao svoju kćerku! Ranije izbačen s akademije jer je izmlatio trenera

Ustanovljeno je kako je nasilnik sklon incidentima, a jedan je izazvao i u teniskoj akademiji poznatog srpskog tenisača Janka Tipsarevića
Piše: SNObjavljeno: 02. studeni 2022. 07:26

Stravična snimka iz susjedstva u kojoj otac mlati svoju 14-godišnju kćerku šokirala je javnost, a protiv njega je u međuvremenu pokrenuta i istraga. Naime, kineski državljanin, koji privremeno živi u Srbiji, pretukao je svoju 14-godišnju kćerku na treningu. Na snimci koja već danima kruži internetom može se vidjeti je šamara i udara nogom, a sve zbog nezadovoljstva njeznim zalaganjem na treningu.

Ustanovljeno je kako je nasilnik sklon incidentima, a jedan je izazvao i u teniskoj akademiji poznatog srpskog tenisača Janka Tipsarevića. Dogodilo se to prije otprilike dva mjeseca, a prema informacijama koje stižu iz Srbije, otac Kineskinje napao je i udario jednog od trenera, a nakon toga više nije smio dolaziti na akademiju.

Nakon toga Kinezi su morali potražiti novi klub na čijem se terenu ujedno i dogodio posljednji incident. Slučaj je prijavljen policiji, a počinitelj je ubrzo pronađen i uhapšen u krugu Sportskog centra Banjica.

O cijeloj situaciji oglasio se Teniski savez Beograda.

- Najoštrije osuđujemo brutalno nasilje na teniskom terenu koje se dogodilo tijekom trenažnog procesa. Doznajemo da je riječ o obiteljskom nasilju, s obzirom na to da je napadač otac mlade tenisačice - kažu iz TS Beograd, napominjući da surađuju s nadležnim tužiteljstvom, kao i s disciplinskom komisijom TS Srbije. Ističu kako su organizirali nekoliko radionica s roditeljima malih tenisača kako bi preventivno djelovali kako bi se ovakve situacije zaustavile.

– Ambicija roditelja vrlo često nadilazi realne mogućnosti djece. Put od psihičkog do fizičkog zlostavljanja često je vrlo kratak. Preventivnim djelovanjem u četverokutu dijete-roditelj-trener-klub, te kroz radionice koje je TSB organizirao i koje će organizirati, vidimo pravi način suzbijanja ovog akutnog problema našeg društva općenito - stoji u priopćenju.

Linker
29. travanj 2024 09:20