Dejan Lovren (C) of Zenit St. Petersburg gestures during the Russian Premier League match between FC Zenit Saint Petersburg and FC Nizhny Novgorod on November 19, 2021 at Gazprom Arena in Saint Petersburg, Russia. (Photo by Mike Kireev/NurPhoto) (Photo by Mike Kireev/NurPhoto/NurPhoto via AFP)

 MIKE KIREEV Nurphoto Via Afp
HRVAT UZ SRBINA

Dejan Lovren nakon presude poslao poruku Đokoviću i pružio mu bezrezervnu podršku: ‘Stojim uz Novaka!‘

Hrvatski reprezentativni branič je odlučio podržati najboljeg svjetskog tenisača
Piše: Sportske novostiObjavljeno: 10. siječanj 2022. 14:41

Novak Đoković je nakon nekoliko dana drame i suđenja koje je trajalo sedam sati ipak dobio dozvolu da ostane u Australiji gdje je došao na Australian Open. Iako su mu na aerodromu ukinuli vizu koja mu je prethodno odobrena na temelju izuzeća jer se nije cijepio, sudac je ipak odlučio da to nije bilo pravedno i ukinuo je odluku vlasti.

Sud je naložio da se Đokovića odmah pusti iz hotela u kojem je bio proteklih nekoliko dana i da mu se omogući da ode u smještaj koji je iznajmio i nastavi s pripremama za turnir. Za vrijeme cijelog slučaja, a posebno nakon te presude Đokoviću su se javili brojni sportaši koji mu daju podršku.

Među njima je i hrvatski nogometni reprezentativac Dejan Lovren koji je Đokovića podržao na Twitteru. Lovren se u nekoliko navrata i sam zalagao da cijepljenje bude stvar izbora, a sada je još jednom iskazao svoj stav kada je stao uz srpskog tenisača.

"Istina će te osloboditi", napisao je Lovren uz hashtag "stojim uz Novaka".

Linker
03. svibanj 2024 15:37