ANDREJ ISAKOVIC Afp
PREKINULA ŠUTNJU

Deseci tisuća lajkali emotivnu objavu supruge Novaka Đokovića: ‘Voljela bih da je moja obitelj na okupu...‘

Jelena Đoković oglasila se i uz posebnu fotografiju prokomentirala aktualnu situaciju
Piše: SNObjavljeno: 07. siječanj 2022. 07:47

Supruga Novaka Đokovića prekinula je šutnju i konačno prokomentirala diplomatsko-sportsku krizu u čijem je središtu najbolji tenisač svijeta.

Novaku je, podsjetimo, po dolasku u Australiju poništena viza jer, prema tamošnjim vlastima, nije imao dokaz o cijepljenju ili legitimnom medicinskom izuzeću. Đokoviću, dakle, prijeti deportacija, a dok se ne donese odluka on je smješten u hotelu za zadržavanje imigranata u Melbourneu.

Zbog Đokovića je danas podijeljen svijet. U Srbiji, očekivano, brane svog ljubimca. Neki u svemu vide i urotu, neki smatraju da Australci traže primjer na kojem će pokazati mišiće, ali mnogi i brane državu koja slijedi svoje zakone.

A danas se konačno na ovu temu oglasila i Jelena Đoković, supruga srpskog tenisača.

"Sretan Božić svima koji ga danas slave. Mir Božji. Želim da svi budu zdravi, sretni, sigurni i zajedno s obiteljima. Voljela bih i da je moja obitelj danas na okupu, ali utjeha mi je da smo barem zdravi. I mi ćemo rasti iz ovog iskustva", započela je.

"Hvala vam dragi ljudi širom svijeta što koristite svoj glas da pošaljete ljubav i podršku mom suprugu. Duboko udahnem da se smirim i nađem zahvalnost (i razumijevanje) za sve što se događa. Jedini zakon koji svi trebamo poštovati bez obzira gdje se nalazimo je ljubav i poštovanje drugih ljudi. Ljubav i praštanje nikada nisu greška već moćna sila. #westandwithnovak", poručila Jelena čija je objava u nekoliko sati prikupila preko 30 tisuća 'lajkova'.

Linker
27. travanj 2024 15:27