Paige Lorenze je iskreno progovorila o hororima iz prošle veze

 SCREENSHOT/INSTAGRAM
ISPLIVALI STRAŠNI DETALJI

Djevojka tenisača progovorila o horor vezi: ‘U podrumu je vježbao vezanje, uživao je u mojim modricama‘

Djevojka Tommyja Paula, Paige Lorenze, se prisjetila stravičnih detalja iz nedavne prošlosti
Piše: SNObjavljeno: 12. studeni 2022. 09:32

Tommy Paul je trenutno 29. igrač svijeta, a u središtu pozornosti bio je kada je početkom mjeseca na Mastersu 1000 u Parizu pobijedio Rafaela Nadala. Na tom su meču oči bile uprte i u ložu u kojoj je sjedila Paulova djevojka, predivna 24-godišnja Paige Lorenze.

Tijekom večeri, u kojoj je njen dečko kreirao senzaciju protiv Nadala, režiser je u više navrata u kadru ulovio baš mladu Paige koja prati sve Tommyjeve mečeve. Veza sa 25-godišnjim tenisačem joj je pravo osvježenje nakon horora koji je prošla sa slavnim glumcem s kojim je ranije bila u vezi.

Mlada manekenka i influencerica iz Connecticuta je četiri mjeseca provela u vezi s glumcem Armiejem Hammerom za kojeg ima samo loše riječi. Nedavno je otkrila neke poprilično zastrašujuće detalje iz horor veze s bivšim dečkom.

U siječnju 2021. godine Lorenze je tvrdila da je glumac u podrumu svoje obiteljske kuće držao lutke na kojima je učio kako vezati žene, a govorio je i o tome da želi zadaviti vlastitog psa. Navodno je bio i opsjednut "mesom, kostima i venama", a želio je i da ona bude ponosna na modrice koje je zadobila nakon grubog BDSM seksa.

"Uživao je u tim modricama. Rekao mi je da u podrumu obiteljske kuće ima lutke za vježbanje vezanja. Iskreno sam se naježila. Bilo mi je jako čudno, nisam nikad prije čula tako nešto", otkrila je Paige za The Sun.

Brojne žene su se javile s optužbama na Hammerov račun, a na teret mu se stavlja slanje uznemirujućih poruka o kanibalizmu, fantazijama o silovanju, posjedovanju robova i pijenju krvi. Kada je shvatila o kakvoj se osobi radi Paige je pobjegla glavom bez obzira, a sada je sreću pronašla u zagrljaju slavnog tenisača.

Linker
22. travanj 2024 23:13