Photo by Julian Finney/Getty Images / Getty Images
DVA TJEDNA DO VELIKOG OKRŠAJA

DOBRE VIJESTI Borna objasnio o kakvoj se ozljedi radi, bit će spreman za meč godine?

Piše: Ivan JelkićObjavljeno: 03. rujan 2016. 11:27

Borna Ćorić vratio se iz New Yorka u Zagreb. Kod kuće će pokušati, u suradnji s liječnicima i stručnjacima, osposobiti koljeno koje ga muči protekla dva tjedna kako bi bio spreman za skorašnji nastup u Davis Cupu.

- Vratio sam se u Hrvatsku kako bih što prije i efikasnije zaliječio problem s ozljedom. U pitanju je upala tetive koljena i radimo sve da budem 100 posto spreman za meč protiv Francuske u Zadru, kojem se jako veselim. Hvala vam svima na velikom broju poruka i nevjerojatnoj podršci koju mi pružate - kratka je bila medijska poruka našeg mladog tenisača.

Okršaj protiv Francuza u polufinalu Davis Cupa, u kojem Hrvatska nije bila od 2009, na rasporedu je od 16. do 18. rujna, dakle za nepuna dva tjedna.

Ćorić u Zagrebu obavlja sve potrebne liječničke preglede i terapije, a iako svoja dva posljednja meča nije mogao završiti zbog stanja koljena, podaci kojima baratamo govore kako se stanje popravlja, odnosno da je vrlo izgledno da će Ćorić ipak moći nastupiti u Zadru.

S obzirom na formu u kojoj se nalazi i znajući s kolikim žarom igra Davis Cup, nesumnjivo bi bio važna karika u okršaju kontra Francuza. Dapače, bez njega se naše šanse drastično smanjuju. I zato: samo da koljeno izdrži...

Linker
29. travanj 2024 13:02