Novak Đoković posljednji nastup imao je Beču gdje je igrao četvrtfinale
 AFP
‘OPERACIJA TESLA‘

Đoković financira veliki projekt s doktorom koji je ‘koronu‘ proglasio najsmješnijim virusom u povijesti?

Prvi tenisač svijeta i kontroverzni pulmolog su veliki prijatelji i pokreću zajedničku suradnju
Piše: SNObjavljeno: 05. studeni 2020. 13:30

Novak Đoković ima još jedan veliki turnir u kalendaru za odigrati u 2020. godini, riječ je o ATP Finalsu u Londonu, no prije uzbuđenja na Otoku iskoristio je slobodno vrijeme ne bi li se družio s prijateljima u svojoj Srbiji, poslovnim suradnicima. Jedan od tih je kontroverzni Branimir Nestorović, pulmolog s kojim sprema i - zajednički projekt...

"Čekam Novaka i kad završi s turnirima, mi krećemo u projekt. Tri, četiri projekta, jednako važna", poručio je doktor.

Lik i djelo Nikole Tesle inspiracija su za Nestorovića, a u tom projektu sudjelovat će čini se financijski prvi tenisač svijeta...

"Tesla je imao čuveni aparat s kojim je liječio karcinome krajem 19. stoljeća i to s nevjerojatnom efikasnošću. Onda mu je aparat zabranjen u Americi, a on proglašen za šarlatana", rekao je Nestorović za Telegraf.

image
Đoković i Nestorović zajedno ovih dana
INSTAGRAM

O Novaku je još ovo rekao...

"Jako daleko je otišao u mentalnom smisli. Rekao sam mu da je prerano postao misaono biće, a on se smijao. Postao je brzo ozbiljan čovjek i jako dobar čovjek. I zato me jako smeta kad neki Srbi ne navijaju za njega, to me užasno vrijeđa", rekao je pulmolog.

Ako ste zaboravili, to je onaj Nestorović koji je krajem veljače proglasio koronavirus najsmješnijim virusom u povijesti:

"Pa ja ne mogu vjerovati da narod koji je proživio sankcije, bombardiranje, svakakva maltretiranja, da će se uplašiti najsmješnijeg virusa u povijesti čovječanstva. Ja sam čak bio protiv testiranja, stavljanja maski, pa to je u potpunosti besmisleno...", samo je dio repertoara jednog od najcjenjenijeg srpskog pulmologa na temu koronavirusa.

A komentari na moguću suradnju uglavnom idu u smjeru, "Novače, drži se reketa i lovi rekorde"...

Linker
02. svibanj 2024 06:06