Novak je meta mreže koja računa na laku zaradu ”preko njega”
 AFP
GNJUSNA PREVARA

Đoković na meti kriminalne organizacije! Oglasio se i član obitelji: ‘Ovo su veliki problemi za Novaka!‘

"Podnijeli smo krivičnu prijavu javnom tužiteljstvu i očekujemo brzu reakciju", poručio je odvjetnik
Piše: SNObjavljeno: 09. listopad 2020. 16:44

Novak Đoković apsolutno je maksimalno koncentriran na osvajanje Roland Garrosa, no postoje problemi koji se tiču njega osobno i njegove obitelji, no o detaljima nije izašao on osobno već odvjetnik obitelji Goran Draganić.

Naime, posjetitelji društvenih mreža, a i oni koji idu direktno na stranicu posvećenoj promoviranju digitalne valute bitcoin, posljednjih dana nailaze na izjave Novaka Đokovića kako poziva građanstvo da ulažu u tu valutu ne bi li se obogatili "preko noći".

image
Protiv Pabla Carrena Busta osigurao je novo polufinale Roland Garrosa
AFP

Eto, čini se da je u pitanju prevara, a tim povodom oglasio se i odvjetnik.

"Objvještavam javnost da su posljednjih dana društvene mreže i mediji preplavljenim novim lažnim intervjuima i lažnim izjavama Novaka Đokovića u vezi navodnih poslovanja s kriptovalutama.", reagirao je odvjetnik i nastavlja:

"Radi se o ozbiljnim prevarama. Podnijeli smo krivičnu prijavu Višem javnom tužiteljstvu i očekujemo hitnu reakciju".

Stvar je otišla toliko daleko da je u jednoj od izjava Novak čak naglasio kako mu je danas "trgovina bitcoinom glavni način za zarađivanje u životu". Doduše, teško je razumjeti tko bi nasjeo na tu informaciju, ali ima sigurno i takvih...

image
Đoković na Roland Garrosu
AFP

Evo što je primjerice Novak Đoković izjavio, odnosno što je, prema odvjetniku, čista izmišljotina...

"Možda ste sumnjičavi jer zvuči predobro da bi bilo istinito. Drago mi je da sam probao, jer je to najlakši novac koji sam ikad zaradio. To neće dugo trajati jer će sve više ljudi otkriti ovu laku zaradu i banke će ga ugasiti zauvijek", rekao je navodno Đoković uz projekciju dokaza na svom mobitelu.

Odvjetnici su se pozabavili slučajem, sigurno nije niti prvi put niti zadnji put meta onih koji bi preko prvog tenisača svijeta stekli - laku zaradu...

Linker
16. listopad 2020 18:01