PEDJA MILOSAVLJEVIC Afp
DOČEK U BEOGRADU

Đoković otkrio: ‘Ta priča je zabranjena!‘ Novak ima novi veliki cilj, a evo i kakvu mu je poruku poslao Nadal

Novak Đoković dočekan je u Beogradu, a pred više od 10 tisuća navijača progovorio je o nekoliko tema
Piše: SNObjavljeno: 12. srpanj 2022. 06:40

Novak Đoković stigao je u Srbiju, a tijekom ponedjeljka mu je u Beogradu priređen spektakularan doček na kojem se slavio njegov 21. Grand Slam naslov, onaj do kojeg je prošlog vikenda stigao svladavši u wimbledonskom finalu Australca Nicka Kyrgiosa.

Ponajbolji tenisač u povijesti na dočeku je govorio o podršci svojih navijača, pokazivao je okupljenima i svoj sedmi trofej s Wimbledona, a osvrnuo se i na budućnost.

"Za ovakve trenutke vrijedi živjeti i raditi. Trofeji su prolazni, a ovo je nešto što ću zauvijek nositi u srcu. Hvala vam što se tu, uljepšali ste mi život", poručio je Đoković navijačima na dočeku, a njih se, prema navodima srpskog Kurira okupilo više od 10 tisuća.

image
PEDJA MILOSAVLJEVIC Afp

Jedna od tema u Beogradu su bile i nadolazeće Olimpijske igre. Zlato s istih predstavlja jedan od najvećih ciljeva srpskoga tenisača, a priče o prekidu karijere, prema njegovim riječima - zabranjena su tema!

"Priča o završetku moje karijere je zabranjena i za moju obitelj i za moj tim. Ne postoji granica, želim igrati i osvojiti što više trofeja. Cilj su i Olimpijske igre 2024. godine u Parizu", poručio je Nole.

image
PEDJA MILOSAVLJEVIC Afp

Spomenimo i da je Đokoviću tijekom jučerašnjeg dana stigla i čestitka Rafaela Nadala. Španjolac je svoju poruku ostavio u komentaru na jednu Novakovu objavu na Instagramu.

"Velik trenutak! Uživaju u njemu i se čestitke", napisao je Nadal koji se, podsjetimo, zbog bolova u trbušnom zidu s Wimbledona povukao uoči polufinalnog meča protiv Nicka Kyrgiosa.

image
PEDJA MILOSAVLJEVIC Afp
image
PEDJA MILOSAVLJEVIC Afp

Linker
19. travanj 2024 00:05