Getty Images
ZDRAVA PREHRANA

ĐOKOVIĆ OTKRIO TAJNU BIZARNE PROSLAVE 'Rekli su mi da je trava bez glutena'

Nakon velikog finala Wimbledona Roger Federer je biranim riječima govorio o Novaku Đokoviću i njegovoj igri. Učinio je Federer u epskom finalu sve što je mogao, na trenutke pokazao fantastičan tenis, ali svjetski broj jedan na kraju je slavio sa 7:6(1), 6:7(10), 6:4, 6:3, nakon čega je uslijedila neobična proslava.
Piše: Jutarnji.hrObjavljeno: 13. srpanj 2015. 13:09

Naime, Đoković je prvo ispustio pobjedonosni urlik, a potom se spustio do trave, uzeo komadić i stavio ga u usta, a potom u stilu Hulka rastrgao svoju majicu. Kasnije je objasnio svoj postupak.

"Uvjerili su me da je trava bez glutena, da je posve organska i prirodna i da ju mogu jesti“, rekao je Đoković i nastavio:

"Kako sam rekao na terenu, kad sam bio dijete sanjao sam o osvajanju Wimbledona i ovo je bilo nešto što sam uvijek želio napraviti tijekom proslave. Nadam se da to ljude nije zasmetalo".

Otkrio je srpski tenisač koji je i dodatan razlog njegovoj sreći i recept za uspješnu karijeru.

"Prije godinu dana osvojio sam naslov u Wimbledonu, a 12. srpnja smo se vjenčali u crkvi i započeli zajednički život. Ovo je zaista jedno predivno poglavlje u mom životu i maksimalno ću uživati u tome. Sve otkako sam se očenio i postao otac, nisam izgubio puno mečeva, a osvojio sam puno turnira. Savjetovao bih to svakom igraču, da se oženi i da ima djecu".

Federer je nakon meča skinuo kapu branitelju naslova i pošteno mu čestitao.

"Pokušao sam apsolutno sve, ali nije vrijedilo. Novak nije odigrao sjajno samo u finalu, već čitav turnir i zasluženo je slavio. Novak je napravio veliko ime zato što je osvojio toliko naslova na različitim Grand Slamovima. Za njega je najvažnije što se ne ozljeđuje i tijelo mu je u dobrom stanju i dalje. Đoković će do kraja karijere biti u najužem krugu najvećih svih vremena", poručio je sedmerostruki pobjednik u All England Clubu.

Linker
22. rujan 2024 23:33