KARIM SAHIB/Afp
NIJE ODOLIO HRVATICI

FOTO: Đoković ‘pao‘ na Severinu? Jedan detalj je podigao prašinu, svi se pitaju što kaže Novakova supruga

Srpski tenisač je aktivan na Instagramu, a zbog toga bi se mogao naći u problemima
Piše: SNObjavljeno: 14. ožujak 2023. 13:47

Srpski tenisač Novak Đoković ponovno se našao u centru pažnje. Ovoga puta razlog je hrvatska pjevačica Severina. Srpski je tenisač osvojio Australian Open i opet zasjeo na prvo mjesto ATP ljestvice.

Nakon toga je saznao da neće moći u Ameriku jer se nije cijepio protiv koronavirusa, a zabranili su mu i natjecanje na turniru u Sanremu jer na tom turniru ne mogu igrati igrači koji se nalaze u Top 10 i nemaju posebnu pozivnicu.

Tako Đokovića već neko vrijeme nema na teniskim terenima, ali vjerni fanovi bez obzira na to prate svaki njegov korak. To bi mu ovoga puta moglo donijeti i probleme sa suprugom Jelenom. Naime, pažnju fanova posebno je izazvao jedan Noletov lajk na društvenim mrežama.

Đoković izgleda jako voli Severinu i prati svaku njenu objavu koju redovito nagradi i lajkom. Hrvatska pjevačica se nedavno pohvalila fotografijom s plaže na Maldivima, a Đoković je i to odmah označio sa ‘sviđa mi se‘, te tako pokrenuo lavinu komentara na društvenim mrežama i u dobrom dijelu tabloida u regiji.

Navijači pokušavaju otkriti krije li se nešto više u njegovim lajkovima, a mnogi se pitaju što na sve to kaže supruga Jelena i zna li uopće da je njen muž obožavatelj Severine kojoj često lajka slike na Instargamu.

Linker
26. srpanj 2024 14:25