Boris Becker

 BEN STANSALL Afp
IKONA IZA REŠETAKA

Đoković ‘slomljen‘, a on ‘hladan i brutalan‘: Evo kako je nekoć najbolji na svijetu komentirao ‘slučaj Becker‘

‘Nisam zbog toga osjetio neku posebnu emociju‘, započeo je Murray na pitanje o Borisu Beckeru
Piše: SNObjavljeno: 02. svibanj 2022. 12:47

Legendarni Nijemac Boris Becker završio je iza rešetaka zbog skrivanja imovine od stečajnih izvršitelja nakon proglašenja osobnog bankrota.

Čovjek koji je tijekom osamdesetih i devedesetih godina prošlog stoljeća oduševljavao svojim igrama, osuđen je prošloga petka na dvije i pol godine zatvora, ali će 'zaključan' provesti polovicu tog vremena.

Već smo pisali o tome kako je vijest o Beckeru doživio prvi tenisač svijeta Novak Đoković.

"Srce mi je slomljeno zbog njega. On mi je prijatelj, dugo mi je bio i trener, smatram ga bliskim u svom životu, puno je doprinio mojoj karijeri. Molim za njega...", između ostalog je poručio Nole čiju poruku u cijelosti možete pročitati >>>OVDJE<<<.

I dok je zvijezdu iz susjedstva pogodila vijest o bivšem treneru, nekoć najbolji tenisač svijeta Andy Murray imao je potpuno drugačiju reakciju.

image

Andy Murray

MATTHEW STOCKMAN Afp

'Hladan i brutalan', tako je britanski Mirror opisao komentar 34-godišnjeg tenisača...

"Nisam zbog toga osjetio neku posebnu emociju. Postupio je protuzakonito i stoga ne mislim da bi trebao dobivati poseban tretman na temelju toga tko si ili što si ostvario u životu. Žao mi je što se našao u toj situaciji, ali žao mi je i ljudi na koje je njegova odluka utjecala, kao i zbog toga što se njima dogodilo. Nadam se da je dobro i da će naučiti iz svojih pogrešaka. Ali da nešto posebno oko toga osjećam, ne, ne osjećam", poručio je Murray.

>>>VIŠE O 'SLUČAJU BECKER' PROČITAJTE OVDJE<<<

Linker
05. svibanj 2024 19:28