Novak Đoković se nasmijao na Kyrgiosovu izjavu o cijepljenju

 CHRISTOPHE ARCHAMBAULT Afp
SVE JE IZNENADIO

Đokovića nasmijala promjena mišljenja o cijepljenju njegovog velikog kritičara: ‘Nisam to očekivao‘

Srpski se tenisač nasmijao na promjenu stava njegovog velikog kritičara i rivala
Piše: Sportske novostiObjavljeno: 17. studeni 2021. 20:15

Australski tenisač Nick Kyrgios je nedavno gostovao u jednom podcastu posvećenom tenisu i ondje iznenadio svojim odgovorom u vezi cijepljenja i Novaka Đokovića. Iako je do tada često kritizirao sprskog tenisača, ovoga puta je rekao kako svatko ima pravo na svoje mišljenje i stav o cijepljenju.

Dodao je kako se to odnosi i na Đokovića kojeg je ranije osudio upravo zbog toga što je uoči Australian Opena rekao jako sličnu stvar. O svemu se oglasio i srpski tenisač koji se nasmijao zbog Kyrgiosove promjene stava.

"Nisam to očekivao od njega. Kakav stav je imao prema meni posljednjih godina, stvarno to nisam očekivao... Sada se moram s njim složiti. Svatko ima pravo i slobodu izabrati sve što želi, nije bitno jesam li to ja ili netko drugi. Nije ni bitno je li u pitanju cijepljenje ili nešto drugo. Moraš imati slobodu izbora. U ovom slučaju, moraš moći izabrati što stavljaš u svoje tijelo. Uvijek sam to govorio i uvijek ću biti za slobodu govora i izbora. To je krajnji cilj za sretan i miran život", rekao je Đoković.

Linker
17. svibanj 2022 17:24