HELMUT FOHRINGER/AFP
Brutalna prozivka ikone

‘Đokoviću, idi pleti šalove ili obrađuj drvo! Tijekom pandemije covida pokušavaš nas podijeliti...‘

‘To ne pomaže na nijednoj razini. To možeš raditi kada prestaneš igrati, ali kontroverzno je...‘
Piše: SNObjavljeno: 03. studeni 2020. 12:07

Martina Navratilova, jedna od najboljih tenisačica svh vremena i po mnogima najbolja ikad, žestoko je kritizirala Novaka Đokovića.

Razlog je Đokovićeva odluka o istupanju iz Udruženja igrača i osnivanju novog nezavisnog sindikata koji će se boriti za prava igrača.

"On misli da radi pravu stvar. Ne slažem se s njime, ali to je njegov izbor. To sigurno nije pomoglo njegovom tenisu...To stvarno kod njega ne razumijem. Kada si najbolji na svijetu, treba ti energija odlazi na to, trebaš se posvetiti sportu. Da biste se opustili gledajte TV, obrađujte drvo ili pletite šalove. Ali osnivanje sindikata?", rekla je Navratilova za Irish Times.

image
ANGELA WEISS/AFP

"To ne pomaže na nijednoj razini. To možeš raditi kada prestaneš igrati, ali kontroverzno je i ne pomaže. Tijekom pandemije covida pokušavaš nas podijeliti, a sve to dok se pokušavamo ujediniti i shvatiti kako da igramo turnire a da se ljudi ne razboljevaju i ne umiru od Covida. Radije se držimo tog problema, a ne stvaramo novi koji nam ne treba", dodala je osvajačica 18 Grand Slam naslova u pojedinačnoj konkurenciji.

Linker
27. travanj 2024 19:53