ADRIAN DENNIS Afp
JASNA PORUKA

Druga tenisačica svijeta okrenula list za OI: ‘Dolazit ću na presice vodeći računa o zdravlju‘

Japanska tenisačica Naomi Osaka nada da će biti u ‘najboljoj formi‘ na Olimpijskim igrama
Piše: HinaObjavljeno: 05. srpanj 2021. 15:24

Rekla je i da će u Tokiju prisustvovati konferencijama za novinare, nakon što je odustala od nastupa na Roland-Garrosu i Wimbledonu navodeći kao razlog za to svoju borbu protiv tjeskobe.

"Pripremam se malo po malo kako bi bila u najboljoj formi u Tokiju", kazala je Osaka.

"Otkako sam privukla pozornost cijelog svijeta i dalje sam imala sam i dalje napadaje tjeskobe. To je slučaj s približavanjem velikim natjecanjima", dodala je.

Njeno povlačenje s Roland Garrosa bilo je posljedica svađe s organizatorima i s medijima.

Na Twitteru je neposredno pred početak turnira objavila poruku: "Pišem ovo kako bi poručila da neću odgovarati ni na kakva pitanja novinara tijekom Roland-Garrosa".

U svojoj najnovijoj poruci obavljenoj na NHK na japanskom jeziku, Naomi Osaka je kazala da je "ponosna" što će igrati za svoju zemlju na OI.

"Ovaj put se Igre održavaju u Japanu gdje sam rođena. Imam puno prekrasnih uspomena iz Japana. Ponosna sam što ću nastupiti kao član japanske reprezentacije na olimpijskim igrama. U zadnje vrijeme sam provodila puno vremena sa svojom obitelji. Mogu mirno podnijeti pritisak, mentalno i fizički", porućila je druga tenisačica svijeta, zaključivši na kraju:

"Od sada ću dolaziti na konferencije za novinare, vodeći i dalje računa o mom metalnom stanju".

Linker
28. travanj 2024 01:03