Corentin Moutet

 Liu Jie/xinhua News/profimedia
SHOW PROGRAM

Ekscentrični tenisač tijekom meča popio litru i pol Pepsija pa poručio: ‘Moje me tijelo ostavilo‘

Corentin Moutet (ATP 145.) nije se dugo zadržao na Cordoba Openu u Argentini
Piše: Goran Čičin-MašanskerObjavljeno: 14. veljača 2024. 08:34

Corentin Moutet posebna je pojava u teniskom svijetu. Ovogodišnji Australian Open propustio je zbog ozljede, da bi se pobrinuo za show program na turniru Cordoba Open u Argentini.

Ovaj 24-godišnji Francuz izgubio je meč u prvom kolu kvalifikacija rezultatom 7:5, 2:6, 2:6 od Mariana Navonea, ali pažnju je na sebe skrenuo zbog sasvim drugih razloga.

Najzanimljivije je bilo to što je umjesto vode pio Pepsi. I to iz boce od litre i pol, ispivši cijeli sadržaj pred kamerama. Bocu je pritom držao poput trofeja, ali to mu nije pomoglo u izvedbi na terenu.

"Mislio sam da sam se spreman natjecati, ali me moje tijelo ostavilo kod 7:5, 2:1. Pokušao sam sve da se borim do kraja, ali nije bilo dovoljno. (Čak sam pokušao i s Pepsijem kojeg nisam pio možda godinu dana). Još se vraćam na 100 %, za to treba vremena. Ali treniram dobro, stoga će moje vrijeme sigurno doći. Hvala na podršci", napisao je Moutet svojim fanovima na društvenoj mreži X.

Osim zgode s Pepsijem, francuski tenisač se upustio u raspravu s jednim gledateljem tijekom meča, a uz to je odbio tretman fizioterapeuta. Prvo je zatražio liječničku pomoć, da bi je potom odbio.

Tijekom cijele karijere Moutet se mučio s ozljedama. Jednom je rekao da su mu ozljede i velike sumnje u sposobnost nastupa na velikim pozornicama dobar izazov...

Linker
14. travanj 2024 06:11