Getty
PAO MU MRAK NA OČI

F1 prvak doživio šok u Wimbledonu: 'Mogao je znati što će se dogoditi'

U nedjelju je u Wimbledonu odigran veliki finale u konkurenciji tenisača, a meč između Novaka Đokovića i Rogera Federera trebao je, uz ostale brojne slavne ličnosti, iz Kraljevske lože pratiti i svjetski prvak u Formuli 1 Lewis Hamilton.
Piše: Jutarnji.hrObjavljeno: 13. srpanj 2015. 14:51

Imao je Hamilton karte za meč i bio je sav uzbuđen zbog dolaska u All England Club, ali ga je na ulazu dočekalo neugodno iznenađenje. Osiguranje mu nije dozvolilo da uđe, a razlog je bio taj što nije bio propisno odjeven.

Kako organizatori tvrde, Hamilton na sebi nije imao sako, kravatu i cipele, što su strogi uvjeti koje muškarci moraju zadovoljiti za ulazak u Kraljevsku ložu. Hamilton je na sebi imao šarenu košulju sa cvjetnim uzorkom, što dokazuje i fotografija koju je objavio na Instagram profilu.

"Ako nije bio prikladno odjeven, mogao je znati što će se dogoditi. Međutim, mi ne komentiramo naše goste. Ako je došao bez sakoa i cipela imao je dva izbora - ili se vratiti, ili nabaviti neke druge odjevne predmete i presvući se", objasnio je glasnogovornik najpoznatijeg teniskog turnira.









"Zbog nesretnog nesporazuma vezanog uz kodeks odijevanja u Wimbledonu, Lewis je bio jako razočaran što je propustio muški finale", priopćio je Hamiltonov glasnogovornik.









Linker
23. rujan 2024 01:23