Camila Giorgi

 ROB PRANGE Dppi Via Afp
TEPISI, NAMJEŠTAJ, STOL...

Fatalnu tenisačicu optužili za krađu od 100.000 eura, ona tvrdi: ‘Nije istina da sam pobjegla‘

"Optužbe na moj račun su smiješne", odlučno je poručila Camila Giorgi
Piše: SNObjavljeno: 21. listopad 2024. 18:37

Bivša talijanska tenisačica Camila Giorgi slovila je za jednu od najljepših sportašica na svijetu. Teniska javnost bila je u šoku kada je iznenada objavila da završava tenisku karijeru, a onda i netragom nestala iz javnosti.

Nitko nije znao gdje je, a talijanski mediji počeli su pisati kako lijepa Giorgi ima problem s poreznom upravom u Italiji. Pisalo se da su ju inspektori bezuspješno pokušavali kontaktirati zbog duga koji je imala nakon što njena obitelj nije podnijela godišnje porezne prijave i da je upravo to razlog njenog nestanka.

Osim toga, La Repubblica je tvrdila i da je Camila, koja je u karijeri zaradila više od šest milijuna eura, pobjegla iz vile u kojoj je živjela bez da je platila rentu, a sa sobom je navodno odnijela i sav namještaj.

- Camila je s obitelji pobjegla i nije platila polugodišnji najam. Uz to, ukrala je pola namještaja uključujući i perzijske tepihe i antikni stol težak pola tone. Ukupna šteta iznosi između 50 i 100 tisuća eura - požalio se tada vlasnik vile.

Nekoliko mjeseci nakon svojeg misterioznog nestanka Giorgi se napokon oglasila o svemu.

- Nije istina da sam bježala. Smijala sam se glasinama koje sam pročitala. Nisam pobjegla iz Italije kako bih izbjegla plaćanje poreza. Moj odvjetnik mi je napravio puno problema kojih nisam bila ni svjesna dok sumnje nisu postale javne. Moja obitelj nije znala što se događa - ispričala je Giorgi pa dodala:

- Godinama sam htjela napustiti tenis. Znala sam raditi pauzu od nekoliko mjeseci, ali više nisam mogla izdržati mentalne i fizičke napore koje nosi profesionalni tenis. Sad živim u Miamiju, a obitelj mi je u Kaliforniji.

Bivša tenisačica kaže i kako s krađom nema veze.

- Nije istina da sam ukrala namještaj. Kuća nije bila namještena, a stanarinu smo uredno plaćali. Optužbe na moj račun su smiješne - odlučno je poručila Camila.

Talijanka je pred kraj karijere pažnju privukla i objavama na Instagramu. S fanovima je dijelila svoje fotografije u provokativnim izdanjima pa je tako sada na toj društvenoj mreži prati 726 tisuća ljudi.

U teniskoj karijeri je skupila četiri WTA titule, a najveći uspjeh bio joj je osvajanje Mastersa u Montrealu 2021. godine. Najbolji ranking karijere bilo je 26. mjesto na WTA ljestvici.

Linker
21. listopad 2024 18:38