Roger Federer

 SCREENSHOT: INSTAGRAM
NAJLUĐE PIJANSTVO

Federer šokirao priznanjem: ‘Četiri dana se nisam otrijeznio! Naručili smo pića satima unaprijed...‘

Unatoč reputaciji čovjeka koji je tijekoM karijere bio potpuno posvećen tenisu Roger Federer znao se ponekad ipak malo opustiti
Piše: SNObjavljeno: 17. rujan 2022. 07:52

Jedan takav trenutak dogodio se 2008. godine nakon osvojenog US Opena, kada se, kako je sam priznao, nije mogao oporaviti od mamurluka puna četiri dana.

"Sada samo pijem vodu. Ja sam pripadnik stare garde. Nikad nisam bio na dijeti u svom životu, a volio sam proslaviti pobjedu čašicom dobrog šampanjca. Jednom sam se i napio", priznao je Federer još 2019. godine u razgovoru za La Gazzettu dello Sport.

"Dogodilo se to nakon osvajanja US Opena. Trebala su mi tri i pol dana da se u potpunosti oporavim. Turnir je završio u nedjelju navečer, a ja sam se oporavio tek u četvrtak. Sjećam se svega: Bar se trebao zatvoriti, pa smo naručivali pića unaprijed za nekoliko sati. Kasnije smo shvatili da smo ih naručili previše", otkrio je osvajač 20 Grand Slam naslova.

Malo oduška dao si je i 2017. godine nakon osvajanja svog osmog Wimbledona.

"Da, u glavi mi odzvanja. Ne znam što smo radili sinoć nakon večere. Valjda sam popio previše različitih vrsta pića. Nakon večere otišli smo u bar i tamo se skupilo 30 do 40 prijatelja. Dobro smo se proveli. Legao sam u krevet u 5 i nisam se osjećao dobro. Proteklih sat vremena sam ok i sretan sam zbog toga", rekao je tada Federer.

Linker
20. travanj 2024 11:43