Marija Šarapova

 INSTAGRAM
ZNAČAJNO SE MIJENJA

FOTO: Nekada je bila veliki seks simbol i apsolutna kraljica svijeta sporta, a danas ju je sve teže prepoznati

Ruska ljepotica nekada je bila prva tenisačica svijeta. Imala je sjajnu karijeru, a lagani pad krenuo je 2016.
Piše: SNObjavljeno: 07. kolovoz 2023. 19:21

Svojevremeno jedna od najboljih tenisačica svijeta Ruskinja Marija Šarapova, osim što je žarila i palila na teniskim terenima, bila je prepoznatljiva i po svojem atraktivnom izgledu i manekenskoj liniji. Marija je bila zaista sjajna tenisačica koja u svojoj kolekciji ima čitav niz trofeja, a karijeru je zaključila 2020. godine. Tri godine kasnije, potpuno se promijenila, dugu placu kosu zamijenila je smeđom, iako, mora se priznati da i dalje drži do svog tijela, vitka figura i dalje je tu.

Nakon završetka karijere krenula je drugim putem, a jedan od najnovijih projekata podijelila je na svojem službenom Instagramu. Naime, pojavila se u najnovijoj epizodi McEnroeove ESPN+ emisije Places. Epizoda je nazvana ‘Coming to America‘, a ona prikazuje Šarapovu koja se prisjeća svog putovanja iz Rusije u SAD.

Dvije legende prikazane su kako idu na teniski teren koji se nalazi na plaži, a potom susreću znak s natpisom ‘Zabranjen prolaz‘ koji McEnroe ležerno nogom obara na tlo.

Ruska ljepotica nekada je bila prva tenisačica svijeta. Imala je sjajnu karijeru, a lagani pad krenuo je 2016. godine kada je pala na doping testu zbog uzimanja zabranjenog meldonija.

Svojevremeno je bila u vezi s bugarskim tenisačem Grigorom Dimitrovim, a 2010. godine zaručila se za košarkaša Sašu Vujačića. Prije njega tenisačica je hodala s TV producentom Charliejem Ebersolom, no ni ta veza nije pretjerano dugo trajala. Od 2018. godine je u vezi sa Aleksandrom Gilkesom, koji ju je zaručio 2020. godine.

Linker
21. travanj 2024 17:45