Veeren/Bestimage/Profimedia
BEZ DLAKE NA JEZIKU

Goran Ivanišević progovorio o suradnji s Novakom Đokovićem: ‘Nije bilo lako. Puno je loših stvari bilo‘

Ivanišević će u Zagrebu odigrati egzibicijski meč s mladom srpskom teniskom nadom Lunom Vujović
Piše: SNObjavljeno: 26. travanj 2024. 14:32

Nakon gotovo pet godina suradnje, devet osvojenih Grand Slamova i još gomile titula, raspao se najuspješniji igračko-trenerski dvojac na Touru - Novak Đoković i Goran Ivanišević. Vijest o raskidu objavio je prije nekoliko tjedana 36-godišnji Đoković na svojim društvenim mrežama.

Ivanišević će u Zagrebu odigrati egzibicijski meč s mladom srpskom teniskom nadom Lunom Vujović, a uoči toga razgovarao je s novinarom Meridian sporta kojemu je podijelio dojmove o suradnji s jednom od najboljih tenisača svih vremena.

- Nije baš lagano bilo, ne zbog našeg odnosa, nego zbog svega što se dogodilo. Od one nesretne diskvalifikacije u New Yorku, korone, Australije, pa puno je, ‘loših stvari bilo’. Ali sve u svemu na kraju kad se crta podvuče, rezultati su fenomenalni, svi rekordi oboreni, ostali smo super prijatelji - rekao je Ivanišević pa nastavio.

- Sigurno ću se nastaviti baviti trenerskim poslom, ali sam uzeo malu pauzu. Do rujna sigurno neću ništa započinjati jer mi treba odmor od svega - zaključio je Splićanin.

Linker
26. travanj 2024 14:32