JARI PESTELACCI/JUSTPICTURES Nurphoto Via Afp
NEMA POPUSTA

Gospodine, tko ste vi? Zaštitarka nije prepoznala jednog od najvećih sportaša svih vremena pa mu zabranila ulaz

Osmerostruki pobjednik pošteno se namučio da popije čaj u All England Clubu
Piše: Vedran BožičevićObjavljeno: 11. prosinac 2022. 08:26

Umirovljeni teniski genijalac Roger Federer ispričao je anegdotu koja mu se dogodila prije samo dva tjedna u Wimbledonu, mjestu gdje je ispisao povijest osvojivši rekordnih osam naslova.

Dok je bio u Londonu na pregledu kod liječnika, švicarski maestro odlučio je svratiti do All England Cluba na čaj. No, na ulazu ga je zaustavila revna zaštitarka i unatoč svim njegovim naporima, nije ga pustila unutra jer nije imao člansku iskaznicu.

Poznato je da igrači automatski postaju članovi All England Cluba nakon što osvoje trofej na najvećem svjetskom turniru. Međutim, zaštitarka nije prepoznala jednog od najvećih tenisača u povijesti, a nije se smekšala ni kad joj je nevoljko spomenuo da je osvojio Wimbledon osam puta.

image
KENA BETANCUR Afp

- Iskreno, ne znam gdje mi je članska iskaznica, vjerojatno negdje kod kuće. Rekao sam joj "nemam svoju iskaznicu, ali sam član, samo se pitam gdje mogu ući". Inače ulazim na drugačiji način, ali sada sam prvi put bio tamo dok ne traje turnir i nisam znao gdje mogu ući - ispričao je Federer tijekom nedavnog gostovanja u Trevor Noah Showu.

Federer se vratio do automobila i otišao na drugu stranu kluba kako bi tamo okušao sreću. U tom je trenutku naišao prolaznik koji ga je prepoznao i priča je krenula u pozitivnom smjeru za Švicarca.

- Izašao sam iz auta i slučajni prolaznik me zaustavio i rekao "oh, gospodine Federer, ne mogu vjerovati da ste ovdje, možemo li snimiti selfie?" Pristao sam i u tom trenutku su nas primijetili zaštitari koji su bili tamo. Viknuli su "o moj Bože, gospodine Federer, što radite ovdje? Imate li svoju člansku iskaznicu?" Rekao sam da nemam i pitao mogu li svejedno ući. Odgovorili su mi da nema problema i tako sam konačno bio unutra - prepričao je Federer i uz smijeh zaključio:

- Htio sam otići do one djevojke i reći joj da sam ipak ušao.

Linker
27. srpanj 2024 05:08