Screenshot: Instagram
'DRAMA NA TOURU'

Hrvatska i srpska teniska ljepotica vole se javno: Prostak Kyrgios rastužio i Anu Ivanović!

Nije tajna da su Ana Ivanović i Donna Vekić velike prijateljice i izvan teniskog terena, a to je srpska tenisačica sada ponovno dokazala davši javnu podršku Hrvatici u 'slučaju Kyrgios'.
Piše: Jutarnji.hrObjavljeno: 21. kolovoz 2015. 19:28

O prostačkom ispadu mladog australskog tenisača Nicka Kyrgisa na turniru u Montrealu prije dva tjedna puno je toga napisano, a 'točku na i' teniskom skandalu stavila je Ana Ivanović.

Podsjetimo, Australac grčkih korijena uvrijedio je Donnu Vekić tijekom meča s Stanislasom Wawrinkom na ATP turniru u Montrealu.

Iznervirani Kyrgios je u jednom trenutku dobacio Wawrinki: ' Kokkinakis ti je poševio curu. Žao mi je što ti to moram reći stari', aludirajući na ljubavnu romansu švicarskog tenisača i Donne Vekić o kojoj brojni svjetski mediji pišu već mjesecima.

18-godišnja Hrvatica je danima šutjela, da bi početkom ovoga tjedna u intervjuu jednom kanadskom portalu priznala kako zbog Kyrgiosovog ispada proživljava najteže dane u karijeri.

U obranu naše tenisačice javno je sada stala i Donnina velika prijateljica Ana Ivanović, koja je više puta na društvenim mrežama objavljivala fotografije ludih provoda s mladom Osječankom.

"Ova drama na ATP touru i dalje zabavlja teniski svijet, ali mene je ta priča rastužila. Donna to nije zaslužila", izjavila je Ivanovićeva i, vjerujemo, zaključila ovu neugodnu aferu.

Linker
23. rujan 2024 02:16