AFP
ĐOKOVIĆ

'Imam plan za Čilića'

Podsjetimo, Đoković protiv Čilića ima nestvarni skor od 13-0 u međusobnim ogledima, ali je usprkos tome oprezan pred ogled s Međugorcem
Piše: Jutarnji.hrObjavljeno: 09. rujan 2015. 12:49

Novak Đoković teže je od očekivanog izborio polufinalni ogled na US Openu protiv Marina Čilića. Prvi tenisač svijeta svladao je Španjolca Feliciana Lopzea u četiri seta te nakon meča s respektom pričao o neugodnom suparniku čiji su mu servisi stvarali mnogo problema:

'On je jedan od rijetkih tenisača koji igra servis - volej i na prvi i na drugi servis. Radi se velikom serveru. Sretan sam što sam ga i pobijedio u četiri seta' - rekao je Novak.

Naravno, pitanja su se ubrzo okrenula prema predstojećem meču s Marinom Čilićem, koji je na svojem putu prema obrani naslova u dramatičnom četvrtfinalu nakon pet setova pobijedio Jo Wilfreda Tsongu.

Podsjetimo, Đoković protiv Čilića ima nestvarni skor od 13-0 u međusobnim ogledima, ali je usprkos tome oprezan pred ogled s Međugorcem, koji broji već 12 uzastopnih pobjeda na US Openu:

'Marin i ja igrali smo puno puta zajedno i veliki smo prijatelji. Znam što trebam raditi u meču protiv njega i nadam se da ću uspjeti s realizacijom svojeg plana' - zaključio je Đoković.

Linker
23. rujan 2024 18:21