Ivan Ljubičić

 ELLA LING/Dppi Via Afp
ZVEREV GA IZNERVIRAO

Ivanu Ljubičiću nimalo nije sjela izjava o drugom teniskom velikanu: ‘Samo nastavite s podbadanjima‘

Alexander Zverev ustvrdio je da je prošle godine "imao" Nadala u Roland Garrosu
Piše: SNObjavljeno: 11. travanj 2023. 16:19

Njemački tenisač Alexander Zverev ovog tjedna debitira na turniru iz Masters serije 1000 u Monte Carlu što će biti samo uvod u Ronald Garros uz koji ga ne vežu pretjerano lijepa sjećanja.

Upravo u Parizu prošle je godine doživio tešku ozljedu zbog koje je morao okončati sezonu. Dogodilo se to u polufinalu u sudaru protiv Rafaela Nadala kada je pokušao stići lopticu i pritom istegnuo gležanj. Izgledao je Zverev jako dobro u tom meču, imao je Španjolca na konopcima, ali spomenuta ga je ozljeda zaustavila u pokušaju da sruši "Kralja zemlje".

Zverev je o čitavoj situaciji progovorio za Eurosport za koji je izjavio da je bio sposoban dobiti taj meč da nije bio ozlijeđen.

- Iz nekog razloga mislio sam da ga mogu pobijediti. Ne želim zvučati arogantno, ali... Rafa je očito najbolji igrač koji je ikada igrao na toj podlozi, tako da nikad ne znaš što se moglo dogoditi, ali osjećao sam se kao da igram najbolji tenis kojeg sam ikad igrao.

Nekima ove riječi nisu dobro sjele, a jedan od njih je i legendarni hrvatski tenisač Ivan Ljubičić koji se oglasio na Twitteru.

"Nitko ne želi zvučati arogantno, ali svi tvrde da su zamalo osvojili Roland Garros prošle godine. Obožavam to! Samo nastavite s podbadanjima", napisao je bivši tenisač i bivši trener Rogera Federera.

Linker
27. travanj 2024 22:11