Getty
BILO JE TO GODINE 2007.

IZNENAĐENJE Francuz otkrio svoju istinu o Đokovićevoj navodnoj namještaljci!

Piše: Jutarnji.hrObjavljeno: 21. siječanj 2016. 15:36

Žestoko je u srijedu odjeknula vijest da je teniski meč namjestio i Novak Đoković. Talijanski Tuttosport vrlo je eksplicitno naveo da je srpski as to učinio u dvoboju protiv Fabricea Santoroa, 2007. godine na Mastersu u Parisu. Bez eklatantnih dokaza, samo s tezom...

Prvo se, jasno, s demantijem oglasio Đoković, a u četvrtak je u medije izašao i francuski tenisač. Te 2007. bio je 39. na svijetu, sada je u mirovini.

"Nikada nisam bio najbolji na svijetu, ali pobijedio sam 19 od 23 najbolja igrača svijeta. Tjedan dana prije tog meča pobijedio sam Andyja Rodicka, koji je tada bio peti", rekao je Santoro. "Đoković možda tada nije odigrao meč života, ali navodi da je namjerno izgubio su apsolutne gluposti!", ustvrdio je Santoro, upozoravajući: "Molim vas, budite oprezni. Nemojte ništa pisati bez dokaza", rekao je nekadašnji igrač.

Đoković je pak u srijedu u Melbourneu rekao da "nema dokaza, nema činjenica, samo špekulacija".

"Budući da je ovo trenutno velika tema u tenisu i u sportu, bit će mnogo navoda i optužbi", rekao je Đoković pričajući o izvještajima o rasprostranjenoj korupciji u tenisu.

Linker
24. rujan 2024 07:21