ANNE-CHRISTINE POUJOULAT Afp
‘TO JE KRAJ PRIČE‘

Jedan od najvećih teniskih velikana otkrio što je napisao Đokoviću i dobio more kritika: ‘Ovo je potpuno sr***!‘

John McEnroe se našao na udaru kritika nakon što je pokušao obraniti srpskog tenisača
Piše: Sportske novostiObjavljeno: 18. siječanj 2022. 09:02

Novak Đoković je u Srbiji nakon što ga je Australija odlučila deportirati i tako mu onemogućiti da nastupi na Australian Openu. Cijela sapunica s Đokovićevom vizom trajala je punih 11 dana da bi najboljeg tenisača svijeta na kraju ipak deportirali iz zemlje u kojoj se održava prvi Grand Slam u sezoni.

I nakon što je sve završilo nižu se komentari na cijeli slučaj koji je u medijima još uvijek vruća tema. Gostujući u emisiji ESPN-a teniska legenda John McEnroe je prokomentirao cijelu situaciju.

image

John McEnroe se oglasio o slučaju Novaka Đokovića

CLIVE BRUNSKILL/GETTY IMAGES/PROFIMEDIA Clive Brunskill/Getty Images/Profimedia

"Nakon svega ovoga ne znam ni odakle da počnem. Da analiziram dio zašto nije bio cijepljen? Ili ono kad je odjednom dobio koronavirus? Ili dio gdje su mu dali vizu? Ili dio kad je krenuo na put i odjednom su rekli da ima puno ljudi koji se žale i koji će raditi probleme?", pitao se McEnroe u emisiji pa otkrio kako je Đokoviću poslao i poruku:

"Tijekom svega ovoga sam zapravo i poslao poruku Novaku i rekao mu da je ovo potpuno sra***. Ako odluči da se ne cijepi i australske vlasti kažu da ne smije doći ako nije cijepljen, to je kraj priče. On ne bi došao. Ima snažna uvjerenja i na njemu je da odluči hoće li se cijepiti. Novak je turnir osvajao devet puta i moram mu odati priznanje. Ja imam sedam Grand Slamova, on ih ima 20. Razlog zašto on ima toliko više od mene je taj što je bio spreman na rizik", zaključio je McEnroe koji se potom i sam našao na udaru kritika Đokovićevih protivnika.

Linker
19. travanj 2024 03:25