C3396 HUBERT BOESL/DPA/PROFIMEDIA C3396 Hubert Boesl/dpa/profimedia
SVE JE PREDVIDJELA

Jedna od najvećih svih vremena poslala moćnu poruku Novaku Đokoviću: Samo mi je žao zbog jedne stvari...

‘Odavno sam znala da će oboriti sve rekorde i da će postaviti neke jako teške za sljedeće generacije‘
Piše: Goran Čičin-MašanskerObjavljeno: 24. siječanj 2024. 11:08

Najbolji svjetski tenisač Novak Đoković svladao je Taylora Fritza s 3:1 u četvrtfinalu Australian Opena te tako stigao do 33. uzastopnog slavlja na prvom Grand Slam turniru sezone.

Time je Đoković izjednačio rekord kojeg je ostvarila slavna novosadska tenisačica Monika Seleš, bivša jugoslavenska reprezentativka mađarskog porijekla. Nakon meča, otkrio je kako je upravo ona bila njegov idol u počecima bavljenja tenisom.

- Volim Moniku, Monika mi je bila u glavi dok sam odrastao u Srbiji, svakoga dana. Jelena Genčić je radila i s Monikom, tako da sam slušao puno o njoj; kako ona spava, jede, trenira, ovo ili ono… Bila mi je jedan od idola u djetinjstvu, bio sam nervozan prije nego što sam je trebao upoznati. Imala je nevjerojatnu karijeru, naročito dobro igrala je ovdje. Svi se pitamo koliko daleko je mogla otići da se nije dogodilo ono što se dogodilo. Sve najljepše o njoj – rekao je Đoković.

image
WILLIAM WEST Afp

Naravno, njegov govor dirnuo je legendarnu tenisačicu koja je odgovorila objavom na Instagramu.

- Odavno sam prestala brojiti Novakove Grand Slam naslove, još odavno sam znala da će oboriti sve rekorde i da će postaviti neke jako teške za sljedeće generacije. Samo bih voljela da samo igrali u istoj eri, bilo bi super da smo odigrali jedan miks zajedno, to bi bilo fenomenalno. Hvala ti, Novače, na zahvalnosti i na poštovanju i - idemo, osvoji Australian Open", napisala je oduševljena Monika na Instagramu.

Linker
18. svibanj 2024 14:10