Kadar s turnira iz 2016. godine

 GORAN SEBELIC Cropix
LIJE KAO IZ KABLA

Kiša prekinula sve mečeve prvog kola u Rovinju i poremetila dobre rezultate naših tenisača

Program će se nastaviti već u srijedu kad se očekuje poboljšanje vremenskih uvjeta
Piše: HinaObjavljeno: 14. ožujak 2023. 19:05

Kiša je potpuno poremetila raspored igranja mečeva prvog kola glavnog teniskog turnira 51. "Istarske rivijere" u Rovinju.

Ni jedan dvoboj glavnog turnira prvoga natjecateljskog dana na terenima teniskog centra "Eden" nije dovršen, a među ostalima ni oni u kojima su vodstvo imali hrvatski tenisači.

U trenutku prekida Noa Vukadin vodio je protiv Talijana Federica Iannaconnea 4-2, a Matej Dodig imao je minimalnu prednost u dvoboju sa Srbinom Stefanom Popovićem 2-1.

U posljednjem kolu kvalifikacija dogodili su se porazi hrvatskih tenisača. Najbliže glavnom turniru došao je Josip Šimundža koji je izgubio od Nijemca Paula Wernera 2-6, 6-3, 7-10.

Ispali su Nikola Bašić porazom od prvog nositelja kvalifikacija, Španjolca Sergija Pereza Contrija 5-7, 2-6 te Jerko Brkić, koji je dobio pozivnicu organizatora, izgubivši od Talijana Michelea Ribecaia 2-6, 1-6.

U nastavku tjedna se očekuju znatno povoljniji vremenski uvjeti, pa će se u srijedu najvjerojatnije u potpunosti nadoknaditi današnji teniski program u Rovinju.

Linker
17. travanj 2024 00:55