StoryEditor
Danielle Collins
 SCREENSHOT: INSTAGRAM
NIJE SLUŠALA

Kritizirala Đokovića, a sada je potjerali jer je kršila pravila: ‘Protokoli su komunicirani više puta‘

Organizatori nisu objavili detalje o putovanju polufinalistice Australian Opena 2019. godine
Autor: HinaObjavljeno: 21. srpanj 2020. 08:41

Amerikanka Danielle Collins izbačena je s turnira World Team Tennis u Zapadnoj Virginiji zbog kršenja protokola COVID-19, priopćili su organizatori.

"Otpustili smo Danielle Collins nakon što je prekršila naše protokole COVID-19 i napustila Greenbrier Resort i saveznu državu West Virginia", izjavio je izvršni direktor WTT-a Carlos Silva.

"Protokoli su sastavljeni i komunicirani više puta radi zaštite zdravlja i sigurnosti naših igrača, trenera i osoblja koji su od najveće važnosti za WTT."

image
MICHAEL REAVES

Organizatori nisu objavili detalje o putovanju polufinalistice Australian Opena 2019. godine.

Collins je prošlog mjeseca kritizirala Novaka Đokovića nakon što je svjetski broj jedan rekao da bi bilo "nemoguće" igrati na ovogodišnjem US Openu prema COVID-19 protokolima koji su predložili organizatori.

WTT će biti jedan od prvih profesionalnih sportskih događaja u SAD s gledateljima. Svakoga dana bit će dozvoljeno 500 gledatelja na središnjem terenu Creekside stadiona koji prima 2.500 gledatelja.

Turnir, koji se održava od 1974. godine, će trajati čak 22 dana tijekom kojih će se odigrati 66 mečeva, a devet ekipa borit će se za King Trophy. Među sudionicima turnira su Venus Williams (Washington Kastles), Sofije Kenin (Philadelphia Freedoms), Sloane Stephens (Chicago Smash), braća Bryan (Vegas Rollers).

Linker
28. srpanj 2020 08:54