Nick Kyrgios je optužio hrvatskog trenera da ga je napao nakon meča s Pavićem i Mektićem

 WILLIAM WEST Afp
AUSTRALAC UPIRE PRSTOM

Kyrgios i njegov partner sasuli tešku paljbu po Hrvatima, trenera Mektića i Pavića optužili i za napad

‘Zločesti dečko‘ svjetskog tenisa odlučio je produbiti sukob s Hrvatima koji su se žalili na navijače
Piše: Vedran BožičevićObjavljeno: 22. siječanj 2022. 09:32

Australski tenisač Nick Kyrgios napisao je na Twitteru da mu je jedan od trenera naših Nikole Mektića i Mate Pavića prijetio batinama nakon meča 2. kola Australian Opena. Kyrgios i njegov partner Thanasi Kokkinakis su, podsjetimo, izbacili najbolji svjetski par pobjedom 7:6 (8), 6:3, a Pavić se nakon meča požalio novinarima na dio domaćih navijača.

"Očito je da navijaju za Australce, ali ne bi im škodilo da pokažu poštovanje i prema suparnicima, prema drugim igračima. Vidjeli smo i dan ranije kako je bilo u Kyrgiosovom meču protiv Medvedjeva. Navikli smo na to, ali kao što sam rekao, ne bi im škodilo da pokažu poštovanje", rekao je Pavić prisutnim novinarima.

Priču je, međutim, nastavio "zločesti" dečko svjetskog tenisa Nick Kyrgios, na društvenim mrežama.

"Samo da vas obavijestim, nakon jučerašnjeg meča u parovima, suparnički trener je prijetio da će se potući sa mnom u teretani. A sve zato što sam ih pogodio teniskom lopticom", napisao je Kyrgios, na što je njegov partner Kokkinakis odgovorio:

"Ovo je ludo! Mislili su da je to UFC."

Bivši australski tenisač, a danas televizijski komentator Sam Groth rekao je tijekom prijenosa da mu je Kokkinakis poslao poruku tijekom sukoba.

"Thanasi mi je u poruci rekao da je Pavićev kondicijski trener napao Nicka u svlačionici. Očito najbolji svjetski par nije baš bio sretan nakon poraza. Nisu prihvatili ponašanje publike i ono što se događalo s Nickom, ali nije mi jasno da se to prenosi s terena u svlačionicu i to čak ne od igrača, nego od nekoga iz njihovog tima", rekao je Groth.

Linker
18. travanj 2024 13:45