Nick Kyrgios
 CARMEN MANDATO/GETTY IMAGES/PROFIMEDIA Carmen Mandato/Getty Images/Profimedia
NOVI TENISKI SKANDAL

Kyrgios morao u karantenu s djevojkom, a onda je pala žestoka svađa zbog prijevare? Reagirala je policija

Manekenka Chiara Passari otkrila je na Instagramu kako je izvor svađe tenisačeva nevjera
Piše: SNObjavljeno: 08. listopad 2021. 18:31

Australski tenisač Nick Kyrgios našao se u središtu skandala zbog velike svađe sa svojom djevojkom. Kyrgios i model Chiara Passari su se žestoko posvađali tijekom boravka u karanteni u Adelaideu, a na kraju je morala intervenirati i australska policija.

Par je neko vrijeme bio u inozemstvu, a nakon povratka u Australiju su morali neko vrijeme provesti u karanteni, a to nije dobro završilo. Glasnogovornik policije je otkrio kako su policajci dobili dojavu o svađi u hotelu.

"Proveli smo istragu i nitko nije prijavljen, ali obje strane će ostatak svojeg boravka u hotelu provesti u zasebnim sobama", otkrio je glasnogovornik.

Passari je kasnije u razgovoru s fanovima na Instagramu otkrila kako je uzrok njihovih problema treća osoba. Manekenka je s fanovima podijelila fotografiju na kojoj se vidi Kyrgios i neka djevojka uz objašnjenje kako "ta gola djevojka koja je s njim u krevetu" nije ona.

Kyrgios se u Australiju vratio nakon poraza u prvoj rundi US Opena u kolovozu i predstavljanja svjetske ekipe u Laver kupu u Bostonu prošlog mjeseca. Bivši svjetski broj 13 je ranije rekao kako se misli odmarati do kraja godine.

"Dok god sam na terenu dat ću sve od sebe, ali neću vam lagati i reći da planiram idućih četiri ili pet godina provesti na putu. To jednostavno nisam ja. Moram se vratiti doma. Na putu sam zadnjih četiri i pol mjeseca. Moja majka je bolesna i želim ju vidjeti i provesti vrijeme sa svojom obitelji", rekao je Kyrgios ranije.

Linker
25. travanj 2024 03:18