Lindsey Vonn i Roger Federer

 SCREENSHOT/INSTAGRAM
OBRAČUN NA INTERNETU

Legenda skijala s Federerom i objavom razbjesnila Đokovićeve navijače: ‘Znaš li što to uopće znači?!‘

Komentari su je natjerali na novu objavu, a poručila je da svatko ima pravo na svoje mišljenje
Piše: SNObjavljeno: 13. veljača 2024. 13:07

Iako je ispunila sve ciljeve u karijeri, Lindsey Vonn nedavno je ostvarila još jedan san. Legendarna skijašica, olimpijska pobjednica vlasnica četiri Velika kristalna globusa, prošlih je dana skijala u Lenzerheideu s Rogerom Federerom. Koliko joj je značio taj trenutak sa svojim idolom, pokazala je i njena objava na Instagramu, u kojoj se iskreno osvrnula na druženje sa švicarskom ikonom.

U velikoj objavi, Vonn se, između ostalog, poklonila bivšem tenisaču.

"Ljudi kojima se divite obično vas razočaraju na neki način, ali ne i Roger Federer. Ti i tvoja obitelj ste posebni, bez obzira na to što kaže statistika. Zauvijek ćeš biti moj G.O.A.T (op.a. najveći svih vremena). Ne radi se o statistici, nego o učinku koji si imao na milijune ljudi, a ja sam jedna od njih", napisala je Vonn.

No, u komentarima su ju napali obožavatelji Novaka Đokovića, koji su njeno mišljenje osudili, poručujući kako je srpski tenisač zapravo najveći u povijesti.

"Znaš li uopće što znači G.O.A.T? Taj termin je određen brojkama i uspjesima, a Đoković je broj jedan", pisalo je u jednom od komentara.

Komentari su Vonn natjerali na novu objavu, a ona je poručila da drugi ne moraju dijeliti njen stav i da svatko ima pravo na svoje mišljenje.

Linker
01. svibanj 2024 00:16