Dijana Đoković

 PEDJA MILOSAVLJEVIC Afp
RAZGOVOR S AUSTRALCIMA

Majka Novaka Đokovića: ‘Moj sin nije ubojica!‘ Dijana odgovorila i na škakljivo pitanje

‘Čitajući novine sam saznala da postoji mogućnost da ga deportiraju, zabrinuta sam‘
Piše: SNObjavljeno: 11. siječanj 2022. 23:48

Novak Đoković je već nekoliko dana izvan imigracijskog pritvora, odluka Federalnog suda otišla je u njegovu korist, a ne ukine li mu australski ministar Alex Hawke na svoju ruku vizu, prvi tenisač svijeta nastupit će na Australian Openu na kojem lovi svoju 10. titulu.

O situaciji u kojoj se našao njen sin sada je progovorila i Novakova majka Dijana koja je za australske medije 'ispalila' nekoliko zanimljivih izjava.

"Čitajući novine sam saznala da postoji mogućnost da ga deportiraju. Zabrinuta sam. Svi se molimo da ostane tamo i igra. Nemojte ga izbaciti. On je tenisač. Nije političar, nije kriminalac, nije ubojica. Pustite ga da igra i pokaže što zna. Ne znam zašto je problem ako se ne želi cijepiti. To je njegov izbor. Možete ga progoniti i stvarati mu pritisak da to učini... Možete svaki dan raditi PCR test ili što god želite i vidjet ćete da je zdrav. Dakle, u čemu je problem? Sudac je odlučio da je slobodan i za mene je to zatvorena knjiga", rekla je.

Dijana je ovom prigodom odgovorila i na jedno škakljivo pitanje, ono koje se odnosilo na Đokovićevo pojavljivanje u javnosti u trenucima kada je bio pozitivan na koronavirus.

"Vjerojatno nije znao da ima koronavirus. Kad je shvatio da je pozitivan, otišao je u izolaciju. Zaista ne mogu reći ništa o tome, možda je najbolje da za to pitate njega", poručila je.

Linker
18. travanj 2024 21:49