Marin Čilić

 TWITTER SCREENSHOT
PORUKA NAVIJAČIMA

Marin Čilić se javio iz bolnice: ‘Donio sam tešku odluku, neko vrijeme provest ću izvan terena...‘

‘Osjećam se pozitivno i ne mogu dočekati da se vratim natrag na teren‘, poručio je hrvatski tenisač
Piše: Sportske novostiObjavljeno: 20. siječanj 2023. 17:52

Marin Čilić mnoge je zabrinuo svojom novogodišnjom porukom, onom kada je najavio da neće sudjelovati na prvom Grand Slam turniru sezone u Melbourneu. Australian Open traje, favoriti polagano ispadaju s turnira, a Čilić je prije početka turnira obznanio da ima problem s koljenom. Tada još nije najavio da će na operaciju, ali ona je, kako se čini, ipak bila neizbježna.

Čilić se tako ovoga popodneva javio putem svojih društvenih mreža, gdje je fanove obavijestio da je operacija uspješno obavljena:

- Nekoliko je ovo izazovnih tjedana za početak 2023. godine. Nakon konzultacije s nekolicinom specijalista, donio sam tešku odluku i obavio operativni zahvat na koljenu, koji se činio najboljom opcijom za dugoročno popravljanje ozljede. Hvala Bogu, sve je prošlo u redu kao što smo se nadali - napisao je Čilić.

Imao je još jednu poruku...

- Nažalost, ovo znači da ću neko vrijeme provesti izvan terena, ali s druge strane, imat ću više vremena kod kuće s mojom obitelji. Osjećam se pozitivno i ne mogu dočekati da se vratim natrag na teren. No, sada je sav moj fokus usmjeren na odmor i oporavak. Hvala vam svima na lijepim željama, jedva čekam vidjeti vas na Touru - napisao je Čilić.

Linker
20. siječanj 2023 17:57