PRIME MEDIA IMAGES/ALAMY/ALAMY/PROFIMEDIA Prime Media Images/Alamy/Alamy/Profimedia
VELIKI POBLEMI

‘Mrzim te, želim te vidjeti mrtvog! G*vno si, gorjet ćeš u paklu‘ Agassiju sestra opasno zaprijetila

Otvorene prijetnje smrću kulminacija su dugogodišnjeg obiteljskog sukoba
Piše: SNObjavljeno: 18. listopad 2021. 14:45

Andre, seronjo. Prokleto te mrzim i želim te vidjeti mrtvog. G*vno si od čovjeka, gorjet ćeš u paklu, a ja ću se smijati tvojim krikovima.

Te je ljupke riječi 60-godišnja Rita Agassi putem svojeg Instagram profila uputila bratu Andreu, bivšem broju jedan i osvajaču sedam Grand Slamova. Otvorene prijetnje smrću kulminacija su dugogodišnjeg obiteljskog sukoba, koji je počeo kada su Andre i njegova supruga Steffi Graf prošle godine pružili utočište Ritinom sinu Syklaru. S njime je Rita prekinula svaku komunikaciju jer se prema medijskim napisima „nije slagala s njegovim životnim stilom“.

„On je sada moj sin bez roditelja. Može biti sretan što još ima ujaka i tete“, napisala je tada.

Iz onoga što Rita objavljuje na društvenim mrežama čini se da bi posrijedi mogli biti psihički problemi, a da je stvar itekako ozbiljna, pokazuje činjenica da su Andre i Steffi ozbiljno shvatili prijetnje. Unajmili su tjelohranitelje, koji će biti angažirani i na njihovoj skorašnjoj obnovi bračnih zavjeta.

image
SHAWN THEW Afp

Obiteljska povijest Agassijevih duga je i komplicirana, djelomično ispričana u Andreovoj biografiji „Open“ u kojoj je pisao o složenom odnosu s ocem Mikeom koji je emocionalno zlostavljao cijelu obitelj. Rita je u mlađim danima također bila tenisačica, a zaljubila se i kasnije udala za bivšeg najboljeg igrača svijeta Pancha Gonzalesa koji ju je trenirao i od nje bio stariji 32 godine. S njime je i dobila Skylera.

Odnosi u obitelji bili su daleko od idiličnih. Mike Agassi je toliko mrzio Gonzalesa da je prema vlastitim riječima ozbiljno planirao kako će ga ubiti. Gonzales je bio jedna od najosebujnijih ličnosti u povijesti tenisa, ženio se šest puta i dobio devetero djece, a umro je 1995. u Las Vegasu, u dobi od 67 godina, bez novca i prijatelja. Troškove njegovog sprovoda platio je Andre Agassi.

Linker
19. travanj 2024 09:15