Novak Đoković mogao bi promijeniti mišljenje i ipak primiti cjepivo

 PA IMAGES/ALAMY/ALAMY/PROFIMEDIA
PROMIJENIO STAV?

Na pomolu veliki preokret: ‘Đoković će se cijepiti, on ne odobrava ono što se dogodilo u Beogradu‘

‘Novak se nikada ne bi javno suprotstavio ocu jer je tako odgojen‘, tvrdi Müksch
Piše: Sportske novostiObjavljeno: 01. veljača 2022. 20:56

Novak Đoković je izbačen iz Australije nakon što je u tu zemlju stigao kako bi igrao na Australian Openu i pokušao osvojiti svoj 21. Grand Slam naslov. Razlog za deportaciju bio je taj što se srpski tenisač nije cijepio.

Nakon 11 dana pravnih bitaka i zavrzlama, Novak je ipak izbačen iz Australije i sada u Srbiji odmara i priprema se za nove teniske izazove. Srpski se tenisač još nije cijepio pa ostaje za vidjeti hoće li moći nastupiti na drugim turnirima u sezoni od kojih većina zahtjeva cijepljenje, baš kao i Australian Open.

To uključuje i sve ostale Grand Slam turnire i kako za sada stoje stvari Novak izgleda neće moći igrati na Roland Garrosu, Wimbledonu i US Openu bez potvrde o cijepljenju. Ipak, Srbin bi uskoro mogao dobiti i potvrdu da je cijepljen i to na jedini ispravni način, cijepljenjem. Daniel Müksch, autor Novakove biografije, tvrdi kako je srpski tenisač promijenio stav i da će se uskoro cijepiti.

"Prema onome što se može čuti iz njegovog okruženja, Novak će se ipak cijepiti. Možda je takvoj odluci doprinijelo i finale iz Melbournea i 21. Grand Slam titula koju je osvojio Rafael Nadal", otkrio je Mükcsh za Servus TV.

Mükcsh nadalje tvrdi kako je Novaka zasmetao ispad njegove obitelji tijekom drame u Australiji, ali kako se nikada neće suprotstaviti ocu.

"Đoković se nikada ne bi javno suprotstavio ocu jer je tako odgojen, no s druge strane, on definitivno ne odobrava ono što se dogodilo u Beogradu tijekom ludih dana u Melbourneu. Toliko je blizak njihov odnos", kaže Mükcsh.

Linker
18. travanj 2024 06:50